Follow us

Η "σούπερ γιαγιά" Χριστίνα Παππά | Έτσι σχολίασε την εγκυμοσύνη της Άννας Μπεζάν

Ο γιος της θα γίνει μπαμπάς και το έμαθε από τους δημοσιογράφους.

Η 'σούπερ γιαγιά' Χριστίνα Παππά | Έτσι σχολίασε την εγκυμοσύνη της Άννας Μπεζάν NDP

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Άννα Μπεζάν, που περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Δημήτρη Παππά. Η γνωστή ηθοποιός και ο γιος της Χριστίνας Παππά δεν βλέπουν την ώρα να γίνουν γονείς και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, με εκείνη να μοιράζεται μέσω social media τα ευχάριστα νέα.

Κρατώντας το υπερηχογράφημα στο χέρι της και με ακάλυπτη τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, έγραψε η μέλλουσα μαμά στο προφίλ της στο Instagram:

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από την κίνηση της ζωής μέσα μου και σε ευχαριστώ για αυτό. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνεις ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας το μικρό μας αγγελάκι.

Την εν λόγω ανάρτηση σχολίασε η μητέρα του Δημήτρη Παππά και μέλλουσα γιαγιά, Χριστίνα, που είχε φευγαλαία πατήσει like χωρίς να προσέξει τι έγραφε η λεζάντα. "Μου αρέσει που είχα κάνει like χωρίς να διαβάσω το κείμενο , και χωρίς να δώσω σημασία ! Πάλι καλά που υπάρχουν οι δημοσιογράφοι! Μπράβο παιδιά! Η super grandmother Christina σας αγαπάει πολύ" έγραψε η Χριστίνα Παπά.

Η "σούπερ γιαγιά" Χριστίνα Παππά | Έτσι σχολίασε την εγκυμοσύνη της Άννας Μπεζάν

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ