Follow us

Τζεφ Μοντάνα | Η λιτή απάντηση στον Αλέξη Κούγια: "Μαζί μου ασχολείσαι"

Η ανάρτησή της.

Μοντάνα

Τη δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Τζεφ Μοντάνα στις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας αναφερόμενος στο όνομά της. Θυμίζουμε ότι ο ποινικολόγος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, δήλωσε για εκείνη στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1:

"Κάποιοι χρησιμοποίησαν όλη αυτή την υπόθεση για τους δικούς τους σκοπούς. Βλέπω και αυτόν τον μαντράχαλο εδώ πέρα, δυο μέτρα που είναι, πως τον λένε, το Τζεφ, ξέρω κι εγώ τι είναι… Τον βλέπω να κάνει δηλώσεις και να λέει ότι είναι μάρτυρας. Για να καταλάβετε τι συμβαίνει σε αυτή την υπόθεση.

Κι εγώ δε γνώριζα το πραγματικό του όνομα, ούτε καν ποιος είναι. Βλέπω έναν αδύνατο εδώ πέρα που δε ντρέπεται να λέει ότι ο Λιγνάδης που είναι και 50 τον βίασε πριν από χρόνια. Τον βλέπω να λέει ότι είναι μάρτυρας σε αυτή την υπόθεση, καμία σχέση με την υπόθεση. Έμαθα ότι το επώνυμό του είναι Ασημακόπουλος. Δεν είναι στον κατάλογο των μαρτύρων και δεν έχει εξεταστεί και ποτέ. Έρχεται εδώ, κανάλια τον φιλοξενούν. Είδα να δίνει και συνέντευξη σε σημαντικό κανάλι, να αναφέρεται στο όνομά μου. Μου έκανε και ένα εξώδικο. Πραγματικά γελάω, δεν ξέρω τι να πω κι εγώ. Έχουν αντιστραφεί οι όροι στην ελληνική κοινωνία με όλες αυτές τις αποκαλύψεις οι οποίες περιορίστηκαν τελικά στην υπόθεση του Λιγνάδη και του Φιλιππίδη.

Η Τζεφ Μοντάνα λοιπόν έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομά του "ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ".

Τζεφ Μοντάνα | Η λιτή απάντηση στον Αλέξη Κούγια: "Μαζί μου ασχολείσαι"

Τζεφ Μοντάνα | Η λιτή απάντηση στον Αλέξη Κούγια: "Μαζί μου ασχολείσαι"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ