Follow us

Γιάννης Στάνκογλου | "Επειδή σου αρέσουν οι γυναίκες, δε σημαίνει ότι δε μπορείς να φιλήσεις στο στόμα έναν φίλο σου. Σιγά!"

Η συνέντευξη που θα συζητηθεί.

MissBloom TEAM
Στάνκογλου NDP

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε ο Γιάννης Στάνκογλου στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη. Μεταξύ άλλων μίλησε για το πόσο πίσω είναι η Ελλάδα σχετικά με την υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά και για το αν σκέφτηκε ποτέ πως είναι gay.

Δημήτρης Κωνσταντάρας | "Η Ιωάννα Μαλέσκου ξέρει ελληνικά, τηλεόραση δεν ξέρει"

"Είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με τη Δυτική Ευρώπη. Και φταίει και το γεγονός ότι τα πολιτεύματα που έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια – να το πω με μια πολύ απλή φράση – ήταν για τον π@@@@ο. Με πελατειακή λογική, χωρίς να έχει κανείς το θάρρος να αλλάξει την κοινωνία. Μεγαλώνοντας, θυμώνω ακόμη περισσότερο γιατί έχω δυο αγόρια που θέλω να είναι ελεύθερα, να μη φοβούνται να εκδηλώσουν αυτό που πραγματικά θέλουν να είναι. Και θα το καταφέρουν αυτό οι νέες γενιές, το βλέπω ήδη. Για παράδειγμα, υπάρχουν πλέον στα αγγλικά πολλοί χαρακτηρισμοί και ορολογίες σε σχέση με το φίλο.", είπε.

Γιάννης Στάνκογλου | Πώς η Ελένη Μενεγάκη τον έσωσε από τον εγκλωβισμό στην Αττική Οδό την ημέρα του χιονιά

"Μπορεί ας πούμε, ένα αγόρι να θέλει να το φωνάζουμε "η Γιάννης", να χρησιμοποιούμε το θηλυκό όταν του απευθυνόμαστε. Πάει προς τα εκεί το πράγμα και με βρίσκει πολύ σύμφωνο. Αυτό που κάνουν τώρα τα πιτσιρίκια, που αναζητούν τον δρόμο τους, το ίδιο έκανε και η δική μου γενιά, μη νομίζεις ότι άλλαξε κάτι. Απλώς, τώρα είμαστε πιο ανοιχτοί. Κι εμείς χαριεντιζόμασταν με αγόρια στην ηλικία των 13-14. Είναι φυσικό. Φλερτάραμε ρε παιδί μου, υπήρχε ένας φυσικός ερωτισμός", συνέχισε.

Στην ερώτηση αν στην εφηβεία του σκέφτηκε ποτέ αν είναι gay είπε: "Καταλάβαινα ότι μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες, αλλά δε σημαίνει ότι επειδή σου αρέσουν οι γυναίκες δε μπορείς να έρθεις πολύ κοντά με έναν φίλο σου σε αυτές τις ηλικίες. Και τώρα δηλαδή μπορεί να συμβεί. Μπορεί να μην κάνεις sex, αλλά μπορεί να τον φιλήσεις στο στόμα, να τον πάρεις αγκαλιά και να κλάψεις γι’ αυτά που νιώθεις για εκείνον. Σιγά!".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ