Follow us

Ορέστης Τζιόβας | "Δικός μου άνθρωπος είχε ερωτική σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη"

"15 χρόνια μετά κουβαλούσε ένα βαρύ φορτίο στην πλάτη του γι’ αυτόν τον άνθρωπο".

MissBloom TEAM
Λιγνάδης Τζιόβας NDP

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Ορέστης Τζιόβας στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε τόσο για τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο είχαν παίξει μαζί στην παράσταση "Μάκμπεθ”, όσο και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

"Δεν έπεσα από τα σύννεφα για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Πάντα υπήρχε ένα σούσουρο γύρω από αυτό το όνομα και είχα και άνθρωπο δικό μου ο οποίος είχε ερωτική σχέση με το εν λόγω άτομο και 15 χρόνια μετά κουβαλούσε ένα βαρύ φορτίο στην πλάτη του γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Χαίρομαι γιατί μιλάνε οι άνθρωποι γι’ αυτά που τους συμβαίνουν και δεν φοβούνται", είπε.

Κατερίνα Καραβάτου | "Σταμάτησα το αυτοκίνητο και άρχισα να κλαίω, δεν μπορούσα άλλο"

Στη συνέχεια μίλησε για τις καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη: "Ήταν "κοινό μυστικό” η κακή συμπεριφορά του Πέτρου. Τώρα όσον αφορά τις σεξουαλικές κακοποιήσεις, ούτε εκεί έπεσα από τα σύννεφα… Άμα λάβω ως δεδομένα την αλαζονεία που είχε, τον τρόπο που μιλούσε και συμπεριφερόταν, μαζί με τα κόμπλεξ που ενδεχομένως κουβαλάει για να συμπεριφέρεται κατ΄αυτόν τον τρόπο, δεν πέφτεις από τα σύννεφα", είπε.

"Είναι ένας άνθρωπος που επιζητούσε την εξουσία, αφού δε μπορούσε να την έχει κάπως αλλιώς παρά μόνο ως σκηνοθέτης, από εκεί και πέρα την εκμεταλλευόταν και φάνηκε ότι μάλλον και με τις γυναίκες είχε κάποιο θέμα. Ήθελε να εξουσιάζει και εκεί. Φυσικά είμαι με το μέρος των θυμάτων και θέλω να αποδοθεί Δικαιοσύνη, αλλά νομίζω ότι κοινωνική Δικαιοσύνη αποδόθηκε. Τώρα μένει και η δικαστική", κατέληξε.

Μαρία Ηλιάκη | Το "ατύχημα" στο πλατό της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ