Follow us

Celebrity News | Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor & οι δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη για τον γάμο

Συγκλονίζει γνωστή δημοσιογράφος για την καταστροφή του σπιτιού της στην Πάρνηθα:, ο Σπύρος Μαρτίκας κατά του Ανδρέα Ματθαιακάκη & η Ασημίνα Χατζηανδρέου αντιμετωπίζει τη Σταυρούλα Χρυσαείδη για το "επίμαχο" instastory.

MissBloom TEAM
yupiii

Survivor | Έξαλλοι όλοι μετά την αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τη Σταυρούλα - Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Celebrity News | Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor & οι δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη για τον γάμο

Οι "Διάσημοι" έχουν μπει δυναμικά στις νίκες, στέλνοντας για ακόμα μια φορά τους "Μαχητές" στην κάλπη.

Οι αγωνιστικές επιδόσεις του Σάββα Κάλφα έπεσαν πολύ αυτήν την εβδομάδα, και οι συμπαίκτες του δεν του χαρίστηκαν, ορίζοντάς τον ως τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αντιμετωπίζει τη Σταυρούλα Χρυσαείδη για το "επίμαχο" instastory

survivor

Μπροστά σε όλη την ομάδα των μπλε, η Ασημίνα Χατζηανδρέου θέλησε να αντιμετωπίσει τη Σταυρούλα Χρυσαείδη για το επιθετικό instastory της νέα παίκτριας των "Μαχητών" λίγο πριν μπει στο "Survivor".

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μικρό χρονικό διάστημα η αιχμηρή ανάρτηση της Σταυρούλας έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Στο post, η νεότερη μαχήτρια παρακαλούσε την Ασημίνα Χατζηανδρέου να κλαίει, "όπως κάνει πάντα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Σμαράγδα Καρύδη: "Γιατί να με ενοχλεί που είπε ο Θοδωρής ότι δεν έχει πάρει διαζύγιο; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παντρευτώ"

Θοδωρής Αθερίδης | 'Για τη Σμαράγδα Καρύδη με απασχολούσε πως θα το πω στην πρώην σύζυγό μου'

Στον Κώστα Τσουρό και το "Mega Καλημέρα” παραχώρησε συνέντευξη η Σμαράγδα Καρύδη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Θοδωρή Αθερίδη και την απόφαση τους να μην παντρευτούν, αλλά και για τον πατέρα της, Ντίνο Καρύδη.

"Εγώ έχω γίνει πιο ανοιχτός άνθρωπος και λόγω της ηλικίας και λόγω της σχέσης μου με τον Θοδωρή. Ο Θοδωρής δεν έχει καθόλου φοβία της έκθεσης, που εγώ έχω. Με αγχώνει πολύ η έκθεση” είπε αρχικά και πρόσθεσε ότι: "Γιατί να με ενοχλεί που δεν έχει πάρει διαζύγιο ο Θοδωρής; Δεν ήθελα να παντρευτώ, ούτε να κάνω παιδιά. Μου έχει τύχει να συγχωρέσω την απιστία, νομίζω δεν θα το έκανα πια".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ο Σπύρος Μαρτίκας κατά του Ανδρέα Ματθαιακάκη: "Λυπάμαι για τη στάση του, ίσως να είμαι και ο μοναδικός που τον έχει στηρίξει"

survivor

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης δήλωσε ανοιχτά στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού πως ό Σάββας και η Μαίη είναι τα πρόσωπα που έχουν σταθεί δίπλα του κατά την πορεία του στο "Survivor". Ο Σπύρος Μαρτίκας ένιωσε προδομένος, γι' αυτό και εμφανίστηκε απογοητευμένος στην κάμερα του reality επιβίωσης.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Συγκλονίζει η Νάνσυ Νικολαΐδου για την καταστροφή του σπιτιού της στην Πάρνηθα: "Μείναμε μόνο με τα ρούχα που φορούσαμε"

Η Νάνσυ Νικολαΐδου ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής "The 2night show", την Καθαρά Δευτέρα.

Η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 αναφερόμενη στη δημοσιογραφική της πορεία, αλλά στην ολική καταστροφή που υπέστη το σπίτι της στην Πάρνηθα μετά τις φωτιές που έπληξαν την Αττική τον Αύγουστο του 2021.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ