Follow us

Ευγενία Δημητροπούλου | Η εξομολόγηση για την υιοθεσία της κόρη της: "Έλεγα ότι έγινα μάνα - Χωρίς καμία κοιλιά"

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι από τη Σιέρρα Λεόνε.

Ευγενία Δημητροπούλου NDP

Στο Dot βρέθηκε καλεσμένη η Ευγενία Δημητροπούλου, παραχωρώντας την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την υιοθεσία της κόρης της. Θυμίζουμε ότι η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της και ο νευροχειρουργός Στέλιος Βλοτάκης, υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι από τη Σιέρρα Λεόνε.

Loading...

Μεταξύ άλλων, είπε:

Ο σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και αν γεννήθηκε, όποιο χρώμα και να έχει, όπως και να είναι τα μαλλιά του. Εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω με όλον τον κόσμο που κατεβαίνει κάτω για να υιοθετήσει ένα παιδί ή θα κατεβούν και το θεωρώ κάπως μία συνέχεια. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί, ήμασταν πολύ οργανωμένοι και ταυτόχρονα ήταν σαν ένα χέρι να σου έδινε μια λύση.

Έρχεται δικηγόρος και σου λέει ότι βρέθηκε ένα παιδί. Την είδαμε, εγώ έλεγα "έγινα μάνα" μόνη μου, πού να το πω; Χωρίς καμία κοιλιά. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι η μισή μου καρδιά κόπηκε και πήγε σε ένα πλάσμα που δεν έχω αγκαλιάσει, δεν έχω δει από κοντά, δεν έχω μυρίσει και εκεί χτυπάει η καρδιά σου σε αυτό το πλάσμα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ