Follow us

Πένθος για τους "Ράδιο Αρβύλα" | Πέθανε στενός τους συνεργάτης από κορονοϊό

Δύσκολες ώρες για την τηλεοπτική παρέα.

Ράδιο Αρβύλα

Από τη ζωή "έφυγε" στενός συνεργάτης και καλός φίλος των "Ράδιο Αρβύλα", όπως είπε ο Αντώνης Κανάκης στο κλείσιμο της εκπομπής τους το βράδυ της Τρίτης 8 Μαρτίου. Πρόκειται για τον Βασίλη Δέλιο, ο οποίος αντιμετώπιζε θέματα υγείας και ο covid-19 επιβάρυνε την κατάστασή του.

Ο παρουσιαστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

Σήμερα είναι μια παράξενη ημέρα για εμάς εδώ στο Ράδιο Αρβύλα γιατί σήμερα χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο, έναν φίλο. Το περιμέναμε τις τελευταίες ημέρες. Ο Βασίλης Δέλιος δεν είναι πια κοντά μας, ο Βασίλης είναι στο σήμα της εκπομπής και θα τον έχουμε πάντα κοντά μας έτσι κι αλλιώς. Ένα παλικάρι απίστευτο, χρόνια μαζί, από τους ανεκδοτάδες, από την εποχή του Κομφούζιο.

Δεν ήταν από αυτούς που προσέχουν πολύ τον εαυτό τους, αλλά τελευταία, επειδή ένα θέμα υγείας τον οδήγησε στους γιατρούς, μπήκε για να κάνει ένα ολικό ρεκτιφιέ και ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί λέγαμε επιτέλους κάτι τον ανάγκασε αυτόν τον άνθρωπο να προσέξει τον εαυτό του, να κάνει το ολικό ρεκτιφιέ και να βγει πολύ πιο δυνατός.. Όμως στην πορεία δυστυχώς έτυχε κι άρπαξε τον κορονοϊό και του έδωσε τη χαριστική βολή σε μια στιγμή που τον βρήκε αδύναμο κι ευάλωτο.

Είναι χρόνια φίλος μας αλλά είναι ιδιαίτερα φίλος του Γιάννη Σερβετά και συνεργάτης του στη ραδιοφωνική εκπομπή. Έδωσε μια συγκεκριμένη εντολή στον Γιάννη. Και η εντολή ήταν "μόλις φύγω για διακοπές, συνεχίστε να φροντίσετε να γελάτε και να κάνετε και τους άλλους να γελούν”. Τέτοιο άτομο ήταν ο Βασίλης. Ήταν από τους ανθρώπους που έρχονται στη ζωή μας, μπορεί να μην είσαι κολλητός μαζί τους, αλλά έχουν τόσο χαρακτηριστική παρουσία, τόσο ιδιαίτερη και τόσο θετική που αφήνουν το αποτύπωμά τους ιδιαίτερα έντονα στη ζωή μας. Έφυγε σήμερα.

Ο Γιάννης Σερβετάς με τη σειρά του έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook:

Φίλες και φίλοι. Είμαι εξουσιοδοτημένος από το Βασίλη να σας πω ότι η ζωή συνεχίζεται και ότι είναι μικρή για να είναι θλιβερή. Ο Βασίλης δεν θα ακούγεται στο ραδιόφωνο αλλά θα έρχεται όποτε αυτός γουστάρει και εμείς απλά θα λέμε ιστορίες από αυτόν και θα γελάμε όλοι μαζί.
Ο Βασίλης ο Δέλιος θα είναι για πάντα μαζί μας. Να χαμογελάτε γιατί θα σας μαλώσει …

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ