Follow us

Τζένη Μπαλατσινού | Το δημόσιο "ευχαριστώ" στη μαία της

Η αποκάλυψη για την τελευταία της εγκυμοσύνη

MissBloom TEAM
Τζένη Μπαλατσινού NDP

Η εκπομπή Happy Day βρέθηκε στο αμφιθέατρο του Μουσείο της Ακρόπολης και στην ημερίδα "Γυναίκες και Μαίες" όπου μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού και μοιράστηκε λεπτομέρειες για την τελευταία της εγκυμοσύνη.

Ο Βασίλης Κικίλιας τράβηξε την πιο τρυφερή φωτογραφία της Τζένης Μπαλατσινού μαζί με το γιο τους

"Έχω περάσει από όλες τις φάσεις του τοκετού. Έχω κάνει δύο φυσιολογικούς τοκετούς, δύο καισαρικές. Η τελευταία καισαρική με πολύ μεγάλη δυσκολία. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και για τις 4 εγκυμοσύνες μου και για τους 4 τοκετούς στη μαία μου Λαμπρινή Παλικαρά που είναι αυτό που λέει το επίθετό της. Παλικάρι. Αν δεν την είχα δεν θα μπορούσα να βιώσω τόσο ωραία τις εύκολες εγκυμοσύνες μου και τους εύκολους τοκετούς και τόσο ανώδυνα την τελευταία που ήταν αρκετά δύσκολη".

Στην ημερίδα "Γυναίκες και Μαίες" μίλησε φανερά συγκινημένη η Τζένη Μπαλατσινού, αποκαλύπτοντας πως η τελευταία της εγκυμοσύνη υπήρξε πραγματικά δύσκολη. Αναφερόμενη στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της, δήλωσε πως έχει κάνει δύο φυσιολογικούς τοκετούς και δύο καισαρικές. Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη μαία της, Λαμπρινή Παλικαρά, δηλώνοντας μάλιστα πως δίχως εκείνη ο τελευταίος της τοκετός δεν θα ήταν το ίδιο ανώδυνος.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ