Follow us

Δημήτρης Παπαδημητρίου | Η εξομολόγηση για τη μάχη του με τη μυασθένεια

Η συμβολή του Moby Dick στη μάχη του με τη μυασθένεια

MissBloom TEAM
Δημήτρης Παπαδημητρίου NDP

Στην εκπομπή '"Αυτός και ο Άλλος" βρέθηκε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου όπου μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά και για την κατάσταση της υγείας του σήμερα.

"Ήταν πασιφανές ότι έχω μυασθένεια, οπότε δεν υπήρχε λόγος. Δηλαδή όταν εμφανιστεί ένας που κλείνει το μάτι του, τραυλίζει και τα μάτια του πηγαίνουν έτσι ας πούμε και παριστάνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα;

Δεν έχω καθόλου ναρκισσισμό. Υπάρχει το σύνδρομο του ναρκίσσου και το ανάποδο. Εγώ έχω το ανάποδο. Δεν με νοιάζει καθόλου. Δεν βγήκα εγώ, αλλά το ανέφεραν. Είναι σε ύφεση, δε φεύγει αυτό. Διπλή ύφεση. Κράτησε έναν χρόνο. Από τότε όμως δεν παίρνω κανένα φάρμακο, ούτε για τα συμπτώματα, ούτε για τίποτα… Ήταν μια εποχή που δεν έβγαινα από το σπίτι, με πήγαιναν δύο. Μόνο να δουλέψω μπορούσα. Είχα πρόβλημα με την όραση, παθαίνεις διπλωπία. Έκανα κάποιες ασκήσεις και επανερχόταν"

Μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου δεν δίστασε να πει πως ο λόγος για τον οποίο μίλησε με λεπτομέρειες για την κατάσταση του, είναι πως τα σημάδια της μυασθένειας είναι φανερά. Αυτό που επίσης τον βοήθησε να μιλήσει ανοιχτά για τα συμπτώματά του, είναι το γεγονός πως δεν έχει καθόλου ναρκισσισμό, όπως ο ίδιος δήλωσε. Στη συνέχεια, ανέφερε πως τώρα η μυασθένειά του βρίσκεται σε ύφεση και πως δεν παίρνει καμία φαρμακευτική αγωγή, συγκρίνοντας την τωρινή του κατάσταση με παλαιότερες εποχές όπου δεν έβγαινε από το σπίτι. Τέλος, δήλωσε πως ο Moby Dick και η δουλειά του γενικότερα, ήταν αυτό που τον βοήθησε έστω και ασυνείδητα να βγει από το σπίτι.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ