Follow us

Κατερίνα Καινούργιου εναντίον Γιώργου Λιάγκα | "Ντροπή τους - Πριν κάποια χρόνια γελούσαν με φοιτήτριες"

Ο εκνευρισμός της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου  εναντίον Γιώργου Λιάγκα | 'Ντροπή τους - Πριν κάποια χρόνια γελούσαν με φοιτήτριες' NDP

Τον εκνευρισμό της δεν μπόρεσε να κρύψει η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης 9 Μαρτίου στον αέρα της εκπομπής της, "Super Κατερίνα".

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας είπε μέσα από το "Πρωινό" ότι δεν θα ασχοληθούν σήμερα ως εκπομπή με τα όσα έχουν συμβεί στην παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστούσε ο Παύλος Χαϊκάλης, λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο αδερφός του, Θανάσης.

Ο δημοσιογράφος του Alpha λοιπόν, Γιάννης Πουλόπουλος, εξήγησε στον αέρα του Super Κατερίνα ότι δεν πρόκειται για ξαφνικό πρόβλημα υγείας, αλλά για κάτι που ο ηθοποιός γνώριζε εδώ και μέρες.

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου προσέθεσε φανερά εκνευρισμένη:

Επειδή κάτι ακούστηκε περί σεβασμού – σε θέμα σεβασμού δε μπορεί να μου καταλογίσει κανείς τίποτα – είμαι ένας άνθρωπος που σέβεται πάρα πολύ τους καλεσμένους του. Είμαι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες. Μιλάμε με τον κύριο Χαϊκάλη, γνωρίζουμε το θέμα του αδερφού του, ο ίδιος το έχει πει άλλωστε και δε θα κάναμε ποτέ κάτι που θα στεναχωρούσε έναν άνθρωπο ή θα επιδείνωνε μια κατάσταση υγείας. Όσοι υπονόησαν κάτι τέτοιο για εμένα και τους συνεργάτες μου απλά ντροπή τους. Και να θυμίσω ότι είναι οι ίδιοι που πριν κάποια χρόνια γελούσαν με φοιτήτριες που έκαναν διάφορα στην πλάτη τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ