Follow us

Ναταλία Γερμανού | "Όσα χρόνια και αν περάσουν θα είμαι για κάποιους αυτή που της αρέσουν οι μικρότεροι άντρες"

"Γερνάω κανονικότατα. Κάνω ό,τι μπορώ για να το καθυστερήσω".

MissBloom TEAM
Ναταλία Γερμανού NDP

Στην Αναστασία Γιάμαλη και το Kontra 24 μίλησε η Ναταλία Γερμανού σε τηλεφωνική τους σύνδεση στις 8 Μαρτίου. Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα #metoo και στο πώς το διαχειρίστηκε εκείνη στην εκπομπή της, το bullying που έχει δεχτεί η ίδια και πώς διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια.

Ναταλία Γερμανού | "Όσα χρόνια και αν περάσουν θα είμαι για κάποιους αυτή που της αρέσουν οι μικρότεροι άντρες"

Επιτέλους ενηλικιώθηκα, μεγάλωσα και δεν εννοώ βιολογικά. Βρήκα τα τηλεοπτικά μου πατήματα και το κατάλληλο ίσως περιβάλλον για να μπορέσω να εκφραστώ, να ανθίσω και να είμαι αυτό που ήθελα και που πάντα πίστευα ότι έπρεπε να είμαι. Ήμουν ένα πολύ δειλό πλάσμα τα προηγούμενα χρόνια. Μια γυναίκα που πάντα στις παρέες μου είχε τις ίδιες πεποιθήσεις αλλά δημόσια δεν εκφραζόμουν. Δε ξέρω αν ωρίμασαν οι καταστάσεις και τώρα πατάω γερά στα πόδια μου ή είναι αυτό που λένε "τώρα δε με νοιάζει πια.

Ήταν πάντα ζητήματα που ανήκαν στη δημόσια σφαίρα απλώς εγώ έκανα εκπομπές που δεν είχαν αυτή τη θεματολογία. Ήταν άλλες σκαλέτες, άλλες εποχές, άλλες εκπομπές. Θα φαινόμουν λίγο παράταιρη με την υπόλοιπη εκπομπή αν ξαφνικά έλεγα ότι τώρα θα πάρω τον λόγο και θα πω αυτά που νιώθω. Θα ήταν διαφορετικό.

Τώρα ωρίμασαν πάρα πολύ οι καταστάσεις. Ήταν πολύ έτοιμο να γίνει. Δε με ξάφνιασε που όλοι οι άνθρωποι που μίλησαν επέλεξαν τις ψυχαγωγικές εκπομπές στη μεγάλη τους πλειοψηφία για να το κάνουν. Το περιβάλλον ήταν πιο πρόσφορο. Δε μας γνώριζαν πολύ καλά, εμένα με προσέγγισαν μέσα από το Instagram ή το Twitter.

Πιστεύω ότι όσα χρόνια και αν περάσουν, αν ακούγεται ακόμα το όνομά μου, θα είμαι πάντα αυτή που της αρέσουν οι μικρότεροι άνδρες. Δε δίνεις ποτέ σημασία γιατί όταν κάποιος έχει σοβαρό επιχείρημα να σε πολεμήσει το κάνει με άλλα όπλα σοβαρότερα, δε το κάνει με αυτό.

Γερνάω κανονικότατα. Κάνω βεβαίως ό,τι είναι δυνατόν για να το καθυστερήσω. Δεν μπορώ και πολύ γιατί δεν τα βάζει κανείς με τον χρόνο. Έχω ένα καλό κύτταρο από τους γονείς. Βοηθάω όπως μπορώ τον εαυτό μου αλλά οι μόνες μέρες που βάφομαι, χτενίζομαι, ντύνομαι και είμαι αυτό που βλέπεται είναι το Σαββατοκύριακο. Τις υπόλοιπες ημέρες είμαι με φόρμες και τζιν, χωρίς μακιγιάζ."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ