Follow us

Έντουαρντ Στεργίου | Δωρίζει όλα τα έσοδά του στα θύματα του πολέμου της Ουκρανίας

Το γνωστό μοντέλο προέβη σε μια μεγαλειώδη και ανιδιοτελή κίνηση προς τους συμπατριώτες του αποδεικνύοντας την ανθρωπιά που τον διακρίνει.

Έντουαρτ Στεργίου Papadakis Press

Ο Έντουαρντ Στεργίου, το πετυχημένο μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τον 3ο κύκλο του GNTM, προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση που αποδεικνύει την ανθρωπιά που τον διακρίνει.

Το 25χρονο μοντέλο, που μάλιστα έχει καταγωγή από την Ουκρανία κατά το ήμισυ, δήλωσε μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram προφίλ του ότι θα δωρίσει όλα τα έσοδα που θα κερδίσει από τα social media τον μήνα Μάρτιο στους συμπατριώτες του στην Ουκρανία.

Ο Έντουαρντ Στεργίου στην πρώτη του δήλωση για τον πόλεμο στην Ουκρανία | "Νιώθω ανήμπορος να βοηθήσω τους ανθρώπους μου"

Το γνωστό μοντέλο βιώνει στιγμές αγωνίας για τους συμπατριώτες του και δείχνει την έμπρακτη στήριξή τους προς αυτούς, με αυτή την ανιδιοτελή προσφορά.

Πιο αναλυτικά, η ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:

"Όλοι εμείς που τυχαία έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίζουμε να ζούμε "κανονικά”, να εργαζόμαστε, να ξυπνάμε ελεύθεροι και να σχεδιάζουμε το μέλλον, καλούμαστε να κάνουμε το αυτονόητο για αυτούς που η μοίρα τούς το στερεί. Και όταν έχεις εσύ ο ίδιος στερηθεί πολλά, είναι μεγάλη ικανοποίηση να προσφέρεις.

Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να προσφέρω όλα μου τα έσοδα από τις συνεργασίες μου στα social media για όλο τον Μάρτιο, σε ανθρωπιστική βοήθεια στους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία με την ελπίδα οι άνθρωποι να μην ορίζονται από το χρώμα, την εθνικότητα, την καταγωγή, τα χαρακτηριστικά, το φύλο", έγραψε χαρακτηριστικά ο Έντουαρντ Στεργίου στο post του, το οποίο όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια στην στιγμή.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ