Follow us

Η Τατιάνα Μπλάτνικ στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη | Η ζωή στην Ελλάδα & η αυτοκτονία του πατέρα της που τη σημάδεψε

Η Τατιάνα Μπλάτνικ μίλησε για το γάμο της με τον πρίγκιπα Νικόλαο, τη ζωή στην Ελλάδα, αλλά και την αυτοκτονία του πατέρα της

MissBloom TEAM
Τατιάνα Μπλάτνικ NDP Photo Agency

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου Γλύξμπουργκ παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση και το "Πάμε Δανάη”.

Αρχικά, η ίδια αναφέρθηκε στην πλατφόρμα "Breathe”, λέγοντας: "Η ιδέα για τη δημιουργία της πλατφόρμας ψυχικής υγείας "Breathe" γεννήθηκε εν μέσω lockdown & πανδημίας, όταν όλοι είχαμε άγχος και ανησυχίες. Ένιωσα ότι το αυτοκίνητο μου ήταν ο ασφαλής μου χώρος και μια μέρα είπα στον εαυτό μου απλά να αναπνεύσει και ότι όλα θα πάνε καλά. Η ψυχική υγειά είναι ένα τεράστιο θέμα που αποτελεί ακόμη ταμπού και μας αφορά όλους. Τα ζητήματα ψυχικής υγείας αποτελούν στίγμα για την κοινωνία μας, εγώ και ο περίγυρος μου είμαστε πολύ ανοιχτοί σε αυτό το θέμα, γι’ αυτό κάναμε το "Breathe". Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως είναι φυσιολογικό να μην είναι κάποιος καλά".

Στη συνέχεια, η ίδια αποκάλυψε ότι ο πατέρας της αυτοκτόνησε όταν εκείνη ήταν επτά ετών. "Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν επτά ετών, αυτοκτόνησε. Γι’ αυτό ακριβώς είναι ένα προσωπικό ταξίδι και μια προσωπική δέσμευση. Πολλοί άνθρωποι μου είπαν να μη μιλήσω για το θάνατο του πατέρα μου, να το κρατήσω για το σπίτι μου. Η αλήθεια είναι ότι 800 χιλιάδες άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε χρόνο, αυτό σημαίνει ένας άνθρωπος κάθε 30 δευτερόλεπτα… Δεν ήταν η πράξη αυτοχειρίας που με επηρέασε αυτή καθαυτή, αλλά η σιωπή που κάλυψε την πράξη και ότι κάνεις δεν μιλούσε γι’ αυτό. Νιώθω ευγνώμων που η οικογένεια μου, μού επέτρεψε να βγω και να μιλήσω, αν μπορώ να βοηθήσω έστω κι έναν άνθρωπο θα βγω να μιλήσω. Το γεγονός συνέβη στα επτά μου, αλλά εγώ το έμαθα όταν ήμουν 14 ετών, και μόνο στα 20 μου κατάφερα πλέον να μιλήσω γι’ αυτό. Το ψυχικό τραύμα ήταν μεγαλύτερο όταν έμαθα την αλήθεια, ίσως οι δάσκαλοι μου να γνώριζαν την αλήθεια, εγώ όμως δεν τη γνώριζα” είπε χαρακτηριστικά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ