Follow us

Celebrity News | Ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor & τα λόγια του Δήμου Βερύκιου για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά

Ο Άρης Σοϊλέδης για τον γάμο του για τη Μαρία Αντωνά, η Δέσποινα Βανδή στις πρώτες δηλώσεις για το "Chart Show" & τα πρώτα βίντεο με τους κριτές του X-Factor.

MissBloom TEAM
yupiii

Survivor | Ανατροπή με την αποψινή αποχώρηση! Αυτός ο παίκτης έμεινε εκτός παιχνιδιού

Celebrity News | Ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor & τα λόγια του Δήμου Βερύκιου για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά

Στο σημερινό συμβούλιο οι "Μαχητές" χρειάστηκε να αποχαιρετήσουν έναν παίκτη τους. Από την αρχή της βραδιάς οι γυναίκες της ομάδας τόνισαν ότι το ανδρικό σκέλος έχει αποδυναμωθεί αγωνιστικά.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσε ανοιχτά ότι η παρεξήγηση με τη Σταυρούλα Χρυσαείδη έχει πλέον λυθεί, και πως την έχει συγχωρέσει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ο Άρης Σοϊλέδης για τη Μαρία Αντωνά: "Της είπα να κάνει ετοιμασίες για τον γάμο, όπως εκείνη τον έχει ονειρευτεί"

Άρης Σοιλέδης, Μαρία Αντωνά

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος εμφανίστηκε στην κάμερα του "Survivor" ο Άρης Σοϊλέδης, μετά την επικοινωνία του με την εκλεκτή της καρδιάς του, τη Μαρία Αντωνά.

Ο ίδιος έκανε μάλιστα μερικές αποκαλύψεις για τη συνομιλία τους σχετικά με τον γάμο τους: "Ήταν φανταστική μέρα η χθεσινή, το έπαθλο επικοινωνίας το έχουμε πάντα ανάγκη και μίλησα και με τη γυναίκα μου που μου έχει λείψει πάρα πολύ. Της είχα κάνει πρόταση γάμου τον περασμένο Δεκέμβρη και λόγω κορονοϊού δεν μπορέσαμε να κάνουμε τον γάμο το καλοκαίρι που μας πέρασε. Χθες είπα στη Μαρία να κάνει ετοιμασίες για τον γάμο, όπως εκείνη τον έχει ονειρευτεί. Όποια ημερομηνία θέλει όταν βγω να παντρευτούμε φέτος το καλοκαίρι".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Δημήτρης Κοντομηνάς | "Λύγισε" ο Δήμος Βερύκιος για τον χαμό του: "Τα τελευταία 2 χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε"

Πέθανε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς

Το πρωί της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από τη ζωή. Έτσι, ο Δήμος Βερύκιος μίλησε στο "Happy Day” για τη σχέση τους, μιας και υπήρξε στενός του συνεργάτης, ενώ είπε και το δικό του "αντίο” στον άλλοτε πρόεδρο του Alpha.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"X-Factor" | Δείτε τα πρώτα βίντεο με τους τέσσερις κριτές λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Το "X-Factor" έρχεται στο MEGA με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 22:10. Λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη επιστροφή του κορυφαίου μουσικού talent show, οι τέσσερις κριτές μας δίνουν μια μικρή γεύση από όλα όσα θα δούμε.

Ο Μιχάλης Κουινέλης, ο Χρήστος Μάστορας, η Μαρίζα Ρίζου, ο Στέλιος Ρόκκος παίρνουν θέση στην κριτική επιτροπή του "X-Factor" και αναζητούν με την πιο fun διάθεση το νέο αστέρι της ελληνικής μουσικής. Στην παρουσίαση των auditions αλλά και του backstage βρίσκονται η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ τα lives όπως είχε και επίσημα ανακοινωθεί έχει αναλάβει ο Αντρέας Γεωργίου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Δέσποινα Βανδή στις πρώτες δηλώσεις για το "Chart Show": "Μου έδωσε η Ναταλία τις ευλογίες της"

Δέσποινα Βανδή

Η κάμερα του "Happy Day” βρέθηκε στα παρασκήνια του "Chart Show” και η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τα πρώτα της συναισθήματα, αλλά και τις ευλογίες της Ναταλίας Γερμανού.

"Έχω την αγωνία μου αλλά είμαι χαρούμενη. Γενικά η σχέση μου με τον κόσμο μέσα από την τηλεόραση μου αρέσει" είπε αρχικά και πρόσθεσε ότι: "Μίλησα με τη Ναταλία να μου δώσει τις ευλογίες της. Μου είπε ότι είναι μουσικό το σόου κι ότι είμαι στα χωράφια μου. Είμαι πάρα πολύ καλά σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ