Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | "O Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν μαχητής μέχρι τελευταία στιγμή"

Τα συγκινητικά λόγια της παρουσιάστριας για τον θάνατο του γνωστού επιχειρηματία.

MissBloom TEAM
Τσιμτσιλή Κοντομηνάς NDP

Από τη ζωή "έφυγε" ο Δημήτρης Κοντομηνάς το πρωί της Πέμπτης (10/03), σε ηλικία 83 ετών. Ο γνωστός επιχειρηματίας νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο εδώ και μερικούς μήνες, αφήνοντας εκεί την τελευταία του πνοή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση από τον αέρα της εκπομπής της στον Alpha, λέγοντας στο Happy Day:

Η επικαιρότητα τρέχει. Θέλω να σας μεταδώσω μια είδηση που μου την μετέφερε η ανιψιά του Δημήτρη Κοντομηνά. Δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή. Έχει φύγει από τη ζωή.

Μου έστειλε τώρα μήνυμα η ανιψιά του, με την οποία συνδεόμαστε φιλικά. Θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες και θα επανέλθουμε. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και στην κόρη του τη Μαρία και την αδερφή του… Για εμάς αυτός ο άνθρωπος υπήρξε ένας άνθρωπος πολύ δυναμικός, συμπορευτήκαμε μαζί του, είχε μεγάλο όραμα για τον Alpha και ο Alpha υπάρχει σήμερα με τον τρόπο που υπάρχει γιατί εκείνος έβαλε το λιθαράκι του.

Εγώ συνδέομαι προσωπικά με την Ελίνα Αλεξανδράτου, την ανιψιά του. Την κόρη της αδερφής του. Αυτή μου έστειλε την είδηση. Ένας άνθρωπος με πολύ γεμάτη ζωή και πολλά χιλιόμετρα στον επιχειρηματικό κόσμο. Ήξερε να έχει την αυτοκυριαρχία του και εμείς εδώ που τον έχουμε γνωρίσει νιώθουμε τυχεροί. Έδινε μια πολύ σκληρή μάχη τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα πολλοί περίμεναν πως θα έχανε αυτή τη μάχη πολύ νωρίτερα. O ίδιος ήταν μαχητής μέχρι τελευταία στιγμή. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όλους τους συγγενείς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ