Follow us

Celebrity News | Γενέθλια on air στη "Super Κατερίνα" & η αυστηρή απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στους επικριτές του

Πρεμιέρα για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Mega, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχαιρετά τον κουμπάρο του, Δημήτρη Κοντομηνά & η Εύη Δρούτσα σχολιάζει τις δηλώσεις του Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

MissBloom TEAM
yupiii

Night Out | Πρεμιέρα για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Mega! Δείτε την ανατρεπτική έναρξη

Celebrity News | Γενέθλια on air στη "Super Κατερίνα" & η αυστηρή απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στους επικριτές του

Είκοσι λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης καλοσώρισε το τηλεοπτικό κοινό του MEGA, στο "Night Out". Ο δημοφιλής ηθοποιός και επίσημα παρουσιαστής, με ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση εξήγησε ότι το show αυτό γίνεται καθ' οδόν.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Γενέθλια on air για τον Γιάννη Πουλόπουλο - Η συγκινητική έκπληξη που ετοίμασε η "Super Κατερίνα"

Κατερίνα Καινούργιου

Ιδίαιτερη ημέρα η σημερινή για τη "Super Κατερίνα", μιας κι ένας εκ των στενών συνεργατών της, ο Γιάννης Πουλόπουλος, έχει τα γενέθλιά του. Η ομάδα της εκπομπής του Alpha φυσικά του ετοίμασε τούρτα-έκπληξη προκειμένου να του ευχηθούν.

Μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου επιφύλαξε μια ακόμα έκπληξη στον δημοσιογράφο. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής μέσω ζωντανής σύνδεσης βγήκε και ο Νότης Χριστοδούλου που είναι στενός του φίλος.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η αυστηρή απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στους επικριτές: "Είναι ανήθικο αυτό που γίνεται"

Σκορδά Λιάγκας

Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του Γιάννη Σπαλιάρα στην οποία υποστήριζε ότι έχει μετανιώσει για τη δήλωσή του σχετικά με τις 4.000 γυναίκες, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση σε όλους εκείνους που το τελευταίο διάστημα τονίζουν παλαιότερες δηλώσεις ή αντιδράσεις του στον τηλεοπτικό αέρα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχαιρετά τον κουμπάρο του, Δημήτρη Κοντομηνά: "Λόγω προσωπικής υπερηφάνειας, δεν τον έπαιρνα στην καταστροφή μου για να μην τον επιβαρύνω ψυχολογικά"

Ανδρέας Μικρούτσικος

Με τον δικό του τρόπο μέσα από τη "Super Κατερίνα" της Πέμπτης θέλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος να αποχαιρετήσει τον στενό του φίλο και κουμπάρο του, Δημήτρη Κοντομηνά. Ο επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της 10ης Μαρτίου σε ηλικία 83 ετών έπειτα από σκληρή μάχη που έδινε με την υγεία του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"Ο Σάκης Ρουβάς είπε ότι έχει φίλο τον Δημήτρη Λιγνάδη, δεν έγινε και τίποτα"

Η κάμερα της εκπομπής "Happy Day" βρέθηκε στα παρασκήνια των γυρισμάτων του πρώτου επεισοδίου του "Chart Show" και συνάντησε την Εύη Δρούτσα.

Η γνωστή στιχουργός σχολίασε με τον δικό της τρόπο τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λινδάδη που ξεσήκωσαν αντιδράσεις.

"Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε σε έναν άνθρωπο να έχει κάποιον φίλο και να τον αγαπάει επειδή αυτός μπορεί να έχει κάνει οτιδήποτε. Αγάπα, λέει, τον φίλο σου με τα ελαττώματα του. Στο κάτω κάτω δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα δικάσουμε τον Λιγνάδη. Είναι στο δικαστήριο, θα βγει η απόφαση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ