Follow us

Δύσκολες ώρες για τον Παύλο Χαϊκάλη | Πέθανε ο αδερφός του, Θανάσης

Ο Παύλος Χαϊκάλης παρακάλεσε τους θεατές να αφιερώσουν το τελευταίο χειροκρότημα στον αδερφό του.

Παύλος Χαϊκάλης NDP Photo Agency

Το πρωί της Τετάρτης (09/03), όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ της εκπομπής του Αnt1 "Το Πρωινό", ο αδερφός του Παύλου Χαϊκάλη νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Πάτρας, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Αυτή την περίοδο, ο Παύλος Χαϊκάλης συμμετέχει στην παράσταση "Η μακαρίτισσα μητέρα της κυρίας" της Ομάδας Τέχνης "Δούρειος Ίππος". Σύμφωνα με το patrisnews, χθες το απόγευμα, ο γνωστός ηθοποιός έφτασε στο θέατρο "Απόλλων", το οποίο βρίσκεται στον Πύργο και ενημέρωσε τους συναδέρφους του πως ο αγαπημένος του αδερφός, Θανάσης έφυγε από τη ζωή. Ο Παύλος Χαϊκάλης μάλιστα τόνισε πως λόγω συνέπειας, θα εμφανιστεί κανονικά στην παράσταση.

Στο τέλος της παράστασης, ο ηθοποιός με εμφανή συγκίνηση, ανακοίνωσε το εν λόγω θλιβερό γεγονός στους θεατές, παρακαλώντας τους να αφιερώσουν το τελευταίο χειροκρότημα στον αδερφό του, Θανάση.

Ο αδερφός του ηθοποιού, Θανάσης Χαϊκάλης ήταν 74 ετών και εργαζόταν για αρκετά χρόνια ως υπάλληλος στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, ενώ ζούσε στο Κατάκολο. Είχε δύο γιους και έτρεφε μεγάλη αγάπη για το θέατρο. Ασχολήθηκε κυρίως ερασιτεχνικά με αυτό, συμμετέχοντας σε παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας "Δούρειος Ίππος".

Το βίντεο από το τέλος της παράστασης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ