Δανάη Μπάρκα | Οι Instagram friendly γωνιές του σπιτιού της και η εντυπωσιακή διακόσμηση

Η Δανάη Μπάρκα έχει ταλέντο στη διακόσμηση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Η θετική της διάθεση έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου, που παρακολουθεί πιστά την πρωινή εκπομπή "Πάμε Δανάη" που παρουσιάζει καθημερινά στο Mega.

Εκτός από την τηλεόραση όμως, η Δανάη Μπάρκα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο Instagram, στο οποίο κάνει συχνά Q&A και lives, ώστε να συνομιλεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δημοσιεύσει συχνά στον λογαριασμό της εικόνες από το σπίτι της, το οποίο είναι πολύ Instagram friendly.

Τα τελευταία χρόνια, η Δανάη Μπάρκα μένει στο Χαλάνδρι και έχει δημιουργήσει μία πολύ cozy διακόσμηση για το σπίτι της. Όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει, οι αποχρώσεις που έχει επιλέξει για τον χώρο της είναι κυρίως οι γήινες, αλλά και το ανοιχτό γκρι, ενώ έχει προσθέσει μικρές χρωματιστές πινελιές με τα διακοσμητικά στοιχεία που έχει επιλέξει. Στο σαλόνι επίσης, υπάρχει τζάκι, το οποίο κάνει τον χώρο πολύ cozy, αλλά και οι μεγάλες τζαμαρίες που κάνουν το δωμάτιο εξαιρετικά φωτεινό.

Η Δανάη Μπάρκα που αγαπά πολύ τη φύση, έχει γεμίσει το μπαλκόνι της με φυτά, ενώ η θέα είναι εντυπωσιακή.

Πλάνα από το σπίτι της Δανάης Μπάρκα