Follow us

Μαίρη Χρονοπούλου | Σπάνια βραδινή έξοδος για την ηθοποιό (photos)

Τα τελευταία χρόνια, η Μαίρη Χρονοπούλου αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.

Μαίρη Χρονοπούλου NDP Photo Agency

Μία πολύ σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε πρόσφατα η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία παρευρέθηκε σε εκδήλωση που αφορούσε τη συγκέντρωση χρημάτων για τον παιδικό καρκίνο στην Κηφισιά. Για την εν λόγω βραδινή έξοδο, η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει μία εμπριμέ τουνίκ σε έντονα χρώματα και κολιέ με πέρλες.

Τα τελευταία χρόνια, η αγαπημένη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου που έχει αφήσει το στίγμα της στην υποκριτική τέχνη έχει αποφασίσει να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις.

Πριν από μερικούς μήνες, συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2021, η Μαίρη Χρονοπούλου έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά από 25 χρόνια. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ1 "Στούντιο 4" που παρουσιάζουν οι Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Τότε, είχε αποκαλύψει πως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δεν υπήρξε ποτέ κοκέτα. Αντιθέτως, προτιμούσε πάντα να είναι απλή φορώντας φόρμες και αθλητικά. Παρέα της υπήρξαν ελάχιστοι άνθρωποι του χώρου με τους οποίους είχε δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς αγάπης και φιλίας.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή υπογράμμισε πως δεν μπέρδεψε ποτέ την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή, κρατώντας πάντα απόσταση ασφαλείας ανάμεσα σε αυτούς τους δύο τομείς.

Η σπάνια εμφάνιση της Μαίρης Χρονοπούλου

Μαίρη Χρονοπούλου | Σπάνια βραδινή έξοδος για την ηθοποιό (photos)
Μαίρη Χρονοπούλου

Η πρώτη συνέντευξη της Μαίρης Χρόνοπούλου μετά από 25 χρόνια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ