Follow us

Hailey Bieber | Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική διαταραχή

Οι γιατροί της Hailey Bieber ψάχνουν μήπως υπάρχει συσχέτιση με τον Covid-19.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Μία αρκετά σοβαρή περιπέτεια με την υγείας της πέρασε η Hailey Bieber. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η σύζυγος του Justin Bieber χρειάστηκε να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο στην περιοχή του Palm Springs, καθώς παρουσίασε ξαφνικά κάποια προβλήματα κινητικότητας.

Οι γιατροί που την παρακολούθησαν, δήλωσαν πως τα εν λόγω συμπτώματα δεν συνάδουν με το νεαρό της ηλικίας της και πως τέτοιου είδους περιστατικά συναντούν κυρίως σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.

Οι γιατροί της Hailey Bieber ψάχνουν μήπως η εγκεφαλική διαταραχή που παρουσίασε, σχετίζεται με κάποιον τρόπο με τον Covid-19. Τόσο το μοντέλο όσο και ο σύζυγος της, Justin Bieber είχαν νοσήσει με κορονοϊό πριν από κάποιες εβδομάδες.

Ωστόσο, η Hailey Bieber έχει ήδη πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και βρίσκεται στο σπίτι, όπου την παρακολουθούν ακόμα στενά οι γιατροί της.

Το μήνυμα της Hailey Bieber στο Instagram

Όπως έγραψε το μοντέλο στα social media "Το πρωί της Πέμπτης καθόμουν για πρωινό με το σύζυγό μου όταν άρχισαν να έχω συμπτώματα εγκεφαλικού και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως υπέστην ένα πολύ μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό μου, που προκάλεσε μικρή έλλειψη οξυγόνου, όμως το σώμα μου το ξεπέρασε μόνο του και επανήλθα πλήρως μέσα σε μερικές ώρες. Παρότι πρόκειται για μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω βιώσει, είμαι σπίτι τώρα και είμαι καλά. Επίσης είμαι ευγνώμων σε όλους τους απίθανους γιατρούς και νοσηλευτές που με φρόντισαν".

Hailey Bieber | Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική διαταραχή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ