Σίσσυ Χρηστίδου | Είναι η πρώτη παρουσιάστρια που κατέθεσε 200 ευρώ για το ΣΕΗ

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η πρώτη παρουσιάστρια που ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Σπύρου Μπιμπίλα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Mega "Χαμογέλα και πάλι", την οποία παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου και μεταξύ άλλων εξέφρασε μία δική του επιθυμία.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, θα παρακαλούσε κάθε φορά που τα κανάλια και οι εκπομπές καταναλώνουν τον χρόνο του να δωρίζουν 200 ευρώ στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί ο Σπύρος Μπιμπίλας με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, η Σίσσυ Χρηστίδου ανταποκρίθηκε άμεσα σε αυτό το αίτημα και είναι η πρώτη παρουσιάστρια που δίνει το εν λόγω ποσό στο Σωματείο.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στην ανάρτηση του "Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά την Σίσσυ Χρηστίδου που μετά την συνομιλία μας μέσω skype στην εκπομπή της ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ήταν η πρώτη που κατέθεσε στον λογαριασμό του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελληνων Ηθοποιών) τα πρώτα 200 ευρώ για τους την πραγματοποίηση των στόχων μας και έτσι έδωσε μήνυμα για όλους τους άλλους που αλλωστε δημόσια έχουν πει ότι συμφωνούν με το δίκαιο αίτημά μας".

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα