Follow us

Ματίνα Ζάρα | Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο

Η Ματίνα Ζάρα και ο Λάμπρος Χούτος είχαν χωρίσει λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ματίνα Ζάρα NDP Photo Agency

Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή φαίνεται πως γύρισε η Ματίνα Ζάρα, σχεδόν εφτά μήνες μετά από τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life και της Αλεξάνδρας Αντωνίου, ο Χρήστος Βαρδάλος είναι ο νέος σύντροφος της τραγουδίστριας. Αφορμή για να γνωριστεί το ζευγάρι είναι η συνεργασία της Ματίνας Ζάρα με τον Θοδωρή Φέρρη, αφού ο Χρήστος Βαρδάλος είναι ένας από τους πλησιέστερους συνεργάτες του.

Ο Χρήστος Βαρδάλος είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε επιτυχημένη κίνηση του τραγουδιστή, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπήρχε αμοιβαία έλξη ανάμεσα στον μάνατζερ και την τραγουδίστρια ήδη από την πρώτη συνάντησή τους. Μέχρι στιγμής ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει, διαψεύσει ή μιλήσει ανοιχτά για αυτή τη σχέση, αφού επιθυμούν να περάσουν χρόνο μαζί για να δούνε πως θα εξελιχθεί.

Να υπενθυμίσουμε πως η Ματίνα Ζάρα και ο Λάμπρος Χούτος προγραμμάτιζαν να παντρευτούν στις 21 Αυγούστου στη Σκιάθο και ενώ ήταν όλα έτοιμα, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του μια εβδομάδα πριν το μυστήριο.

Πρόσφατα μάλιστα, η Ματίνα Ζάρα παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Alpha "Happy Day" και αποκάλυψε πως ήταν δική της απόφαση να χωρίσουν με τον Λάμπρο Χούτο, λίγες μέρες πριν τον γάμο.

"Δεν αλλάζω γνώμη και δεν μετανιώνω για κάτι. Με τον Λάμπρο ήταν δική μου επιλογή να συζητήσουμε αυτό το θέμα και αποφασίσαμε μαζί να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ