Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Αποκαλύπτει εάν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον ALPHA

Όλα όσα αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή NDP Photo Agency

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν καλεσμένη στο event της "Make a wish" το βράδυ του Σαββάτου, στο οποίο έδωσαν το "παρών" αρκετοί διάσημοι. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που τη θέλουν να έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιο της με τον Alpha.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή

"Δεν έχω υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο με τον Alpha. Δεν έχω ούτε να σου ανακοινώσω κάτι ούτε να σου επιβεβαιώσω ή να σου διαψεύσω. Αυτή τη στιγμή, το μυαλό μου, η καρδιά μου και η σκέψη μου είναι σε αυτό που κάνω κάθε πρωί και το κάνω με πολλή αγάπη και ενδιαφέρον μαζί με την ομάδα μου.

Το μόνο που συζητάω, θέλω να συζητήσω και μπορώ να συζητήσω μαζί σας είναι το "Happy Day". Όλα τα αλλά είναι σκέψεις και συζητήσεις που δεν αφορούν τον κόσμο γιατί αν δεν ληφθεί μια συγκεκριμένη απόφαση, δεν έχει νόημα, θα κάτσω τώρα να συζητάω; Μπορεί να έχω συζητήσει και να μη θέλω να το πω.

Για μένα το βασικό σε μια συνεργασία μου, και δόξα τω Θεώ το έχω πετύχει είναι να έχω μια καθαρή συμφωνία, να μπορώ να κοιτάξω τον εργοδότη μου στα μάτια, να νιώθω εντάξει απέναντι στην ομάδα μου, να νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω στους τηλεθεατές αυτό που πραγματικά σκέφτομαι με τη βοήθεια του σταθμού, δόξα τω Θεώ, μέχρι τώρα ήμουν τυχερή και όπου και να ήμουν αυτό το είχα".

Το απόσπασμα από την εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ