Follow us

Celebrity News | Οι εντάσεις στο Survivor & "το κακό παρελθόν" του Αλέξανδρου Ρήγα

Αποσύρεται το εξώφυλλο του Παντελή Καναράκη μετά τις αντιδράσεις, ο υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor & οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Χριστοφορίδου που θα συζητηθούν.

MissBloom TEAM
Survivor | Βαριές κουβέντες μεταξύ Γιώργου και Ασημίνας: 'Να κλείσει το στόμα της, να κλείσω και γω το δικό μου'

Survivor | Βαριές κουβέντες μεταξύ Γιώργου και Ασημίνας: "Να κλείσει το στόμα της, να κλείσω και γω το δικό μου"

Celebrity News | Οι εντάσεις στο Survivor & "το κακό παρελθόν" του Αλέξανδρου Ρήγα

Μετά την ήττα τους στον αγώνα ομαδικής ασυλίας, μεγάλη ένταση παρατηρήθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Οι δυο τους τσακώθηκαν μπροστά σε όλη την ομάδα ενώ η μπλε παίκτρια ισχυρίστηκε ότι ο Κατσαούνης την έβρισε off κάμερα, με την ίδια να του απαντά "καταλλήλως".

Ο Γιώργος Κατσαούνης είπε για το συμβάν στην κάμερα: "Μετά τη λήξη του αγώνα καθόμουν εκεί αφήνουμε τα νερά μας και έρχεται κάποια στιγμή η Aσημίνα… Τέλος πάντων την έτσουζαν τα χείλια της από το πρωί και άρχισε να φωνάζει "σήκω ρε", εμένα δεν μ' άρεσε αυτό το πράγμα τι είμαι σκύλος να μου μιλάει όπως θέλει; Εκεί που την περνούν αυτά όχι σε μένα. Δεν της είπα κάτι κακό off κάμερα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | "Συμπεριφέρονται στον Τάκη μειονεκτικά, σαν να τον θεωρούν επαρχιώτη"

Survivor

Μία συζήτηση σχετικά με τη συμπεριφορά του Άρη Σοϊλέδη και του Απόστολου Ρουβά έκαναν ο Τάκης Καραγκούνιας και η Κάτια Ταραμπάνκο. Ο παίκτης εξήγησε στο μοντέλο ότι ο τρόπος που κινούνται απέναντί του είναι κάπως απαξιωτικός.

Η Κάτια Ταραμπάνκο είπε μάλιστα στην κάμερα μετά την κουβέντα τους: "Έχω παρατηρήσει μερικά πράγματα αλλά δεν ξέρω αν όντως ισχύουν, ήθελα να μου τα πει ο ίδιος, όπως για τον τρόπο που πολλές φορές του απευθύνονται ο Άρης και ο Αποστολής που είναι κατ' εμέ λίγο μειονεκτικός. Σαν να μην τον σέβονται, σαν να τον θεωρούν επαρχιώτη να το πω πιο ξεκάθαρα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ο Μαρτίκας εναντίον όλων των "Διασήμων" - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα

survivor

Με πεσμένη διάθεση εισήλθαν στο αποψινό συμβούλιο του νησιού οι "Μαχητές". Η πρόσφατη αντιπαράθεση του Γιώργου Κατσαούνη και της Ασημίνας Χατζηανδρέου συνεχίστηκε με τους παίκτες να ξαναέρχονται σε κόντρα.

Στην υπόθεση μπλέχτηκαν και οι κόκκινοι, με τη Μυριέλλα Κουρεντή να απορεί που η Ασημίνα συνέχιζε να κάνει παρέα με τον Γιώργο Κατσαούνη μετά την αποκάλυψη της ηθοποιού, που τον ήθελε να μηχανορραφεί εναντίον της ομάδας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Παντελής Καναράκης | Το περιοδικό αποσύρει το τεύχος μετά τις αντιδράσεις

Παντελής Καναράκης

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε μια φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη, στην οποία πόζαρε ως Ιησούς Χριστός. Όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις και έτσι αποφασίστηκε να μην βγει στην κυκλοφορία το συγκεκριμένο τεύχος.

Συγκεκριμένα, όπως είπε η δημοσιογράφος, Χριστίνα Πατσιώκα, στο "Mega Καλημέρα”, το περιοδικό ζήτησε συγνώμη.

"Κάθε εξώφυλλο του καλλιτεχνικού Free Press έχει σαν στόχο να προβληματίσει και να αποτελέσει κοινωνικό σχόλιο. Για αυτό και οι φωτογραφίες δείχνουν τον σύγχρονο άνθρωπο να φορά ακάνθινο στεφάνι που συμβολίζει τα δεινά. Σκοπός μας δεν ήταν να προκαλέσουμε. Θα ήθελα να θυμίσω και να τονίσω ότι η τέχνη έχει την υποχρέωση να προβληματίσει και η ελευθερία της τέχνης είναι συνταγματικό δικαίωμα" αναφέρει ο εκδότης του περιοδικού.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει κακό παρελθόν, δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο"

Κάτια Δανδουλάκη και Αλέξανδρος Ρήγας

Η Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου παραχώρησε συνέντευξη στο "Καλύτερα δε Γίνεται". Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή της στην παράσταση "Εκτός Ελέγχου" αλλά και για τη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Για τον ρόλο της "Λιλίκας Καλλίτση" στους αγαπημένους "Σταύλους της Εριέττας Ζαΐμη", η ίδια δήλωσε: "Δεν είχα καμία σχέση μαζί της, δεν τη γνώριζα και δεν μου φάνηκε αστεία. Έκανα πολλή δουλειά, ζορίστηκα. Και θυμάμαι τον Αλέξανδρο Ρήγα απογοητευμένο στα πρώτα γυρίσματα. Ήταν αρχή ακόμη και του είπα αν σε απογοητεύω τόσο να φύγω και μου είπε "όχι, θα το βρούμε". Με ζόρισε, αλλά μετά αφού την κατάλαβα, τη βρήκα και την αγάπησα. Μετά τη "Λιλίκα" είχα πολλές προτάσεις, ήταν όλα κακέκτυπά της, είπα περισσότερα "όχι" παρά "ναι"".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ