Follow us

Francoise Bettencourt Meyers | Ακόμα μια χρονιά φέρει τον τίτλο της πλουσιότερης γυναίκας του κόσμου

H "χρυσή" κληρονόμος της L’Oreal απεχθάνεται τις κοσμικές εκδηλώσεις και τα φώτα της δημοσιότητας ενώ λατρεύει την συντροφιά του πιάνου και των βιβλίων.

MissBloom TEAM
lore

Σε μια εποχή, όπου η λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου εξακολουθεί να κυριαρχείται από ανδρικά ονόματα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται πως έχουν οι γυναικείες προσθήκες, οι οποίες αν και λιγότερες, δεν παύουν να είναι υπαρκτές και μάλιστα πολύ πιο ισχυρές από όσο φαντάζεστε. Στην κορυφή της γυναικείας λίστας λοιπόν, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Γαλλίδα επιχειρηματία, Francoise Bettencourt Meyers και μοναδική κληρονόμο της beauty αυτοκρατορίας L'Oreal.

Με καθαρή περιουσία που αξίζει τα 92.9 δισεκατομμύρια δολάρια, δικαίως η εγγονή του αείμνηστου ιδρυτή της εταιρείας καλλυντικών και ομορφιάς, Eugene Seller, συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο επιδραστικών γυναικών παγκοσμίως. Άλλωστε, η Francoise δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να ακολουθήσει πιστά τα βήματα της μητέρας της, Lilian Bettencourt, η οποία μαζί με τον σύζυγό της, Αndre Bettencourt, οδήγησαν την οικογενειακή επιχείρηση στην παγκόσμια επιτυχία και αναγνώριση. Ή μήπως όχι;

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ