Follow us

Δημήτρης Κοντομηνάς | Όσα αποκάλυψε ο γιατρός του για τις τελευταίες του στιγμές

Ο γνωστός επιχειρηματίας κοινώνησε στη ΜΕΘ ένα μήνα πριν πεθάνει.

MissBloom TEAM
Δημήτρης Κοντομηνάς NPD

Ο Δημήτρης Λινός, προσωπικός γιατρός του Δημήτρη Κοντομηνά, μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του επιχειρηματία στην κάμερα του Πρωινού και στον Ισίδωρο Φίκαρη.

Η Αγγελική Νικολούλη αποχαιρετά τον Δημήτρη Κοντομηνά "Στάθηκε κοντά μας και μας στήριξε"

Στην ηλικία των 83 ετών άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/03) ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο γνωστός επιχειρηματίας τα τελευταία χρόνια νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο Δημήτρης Λινός μοιράστηκε λεπτομέρειες από τη ζωή του Δημήτρη Κοντομηνά μέσα στο νοσοκομείο. Πιο συγκεκριμένα, είπε πως η οικογένεια δεν είχε επιτρέψει σε πολλούς ανθρώπους να επισκεφθούν τον γνωστό επιχειρηματία, αλλά και πως ο ίδιος ήταν επιλεκτικός με τους επισκέπτες που δεχόταν. Αποκάλυψε επίσης, πως ο Δημήτηρης Κοντομηνάς είχε χρειαστεί να κάνει τραχειοστομία αλλά και πως κοινώνησε ένα μήνα πριν πεθάνει.

"Εγώ τον Δημήτρη Κοντομηνά τον γνώρισα στην τελευταία φάση ζωής του, τα 3-4 τελευταία χρόνια, όταν ήδη υπήρχαν τα σημάδια μίας σοβαρής ασθένειας. Σε αυτό το διάστημα γνώρισα τον Κοντομηνά από διάφορες απόψεις. Ήταν επιλεκτικός, σε κάποια φάση στο νοσοκομείο που είχε επικοινωνία ήρθε ένας πολιτικός για να του μιλήσει στον 17ο όροφο και ο Κοντομηνάς του είπε ότι δεν τον ξέρει.

Η τηλεόραση ήταν πάντοτε ανοιχτή ειδικά στην αρχή. Όταν έμπαινα στο δωμάτιό του, έβλεπε ΑΝΤ1.

Τα τελευταία 2 χρόνια, η επαφή του με τον κόσμο ήταν μηδενική. Χρειάστηκε να του κάνουμε τραχειοστομία, δηλαδή τεχνικά δε μπορούσε να μιλήσει. Είναι πολύ σκληρό να είσαι φυλακισμένος στο ίδιο σου το σώμα. Όμως, είχε το μυαλό του, κατά την άποψή του. Η οικογένεια και εμείς δεν είχαμε επιτρέψει να έρθει κανένας να τον επισκεφθεί.

Εκτός από γιατρός, τους τελευταίους μήνες έγινα ιερέας. Μια μέρα ρώτησα τον Δημήτρη Κοντομηνά αν θέλει να κοινωνήσει και είπε "Ναι” και πάγωσα από την χαρά μου. Ο γαμπρός του τον αγαπούσε πολύ και μου είπε "Σας παρακαλώ κ. καθηγητά να τον κοινωνήσετε στη ΜΕΘ”."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ