Follow us

Κωστής Σαββιδάκης | Οι 18 μέρες στο νοσοκομείο λόγω του κορωνοϊού και το θαύμα που βίωσε

"Αν δεν είχα το κινητό να μιλούσα με δικούς μου ανθρώπους, θα έβγαινα τρελός".

MissBloom TEAM
Κωστής Σαββιδάκης NDP

Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" και στον Αλέξη Μίχα μίλησε ο Κωστής Σαββιδάκης. Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στις "Άγριες Μέλισσες" υποδυόμενος τον παπά του χωριού, μίλησε για το θαύμα που έχει βιώσει αλλά και για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μίλησε για την πίστη του στο Θεό και το θαύμα που έχει ζήσει. Ανέφερε επίσης πως όταν ήταν μικρός πήγαινε στο κατηχητικό και πως χαίρεται για την σειρά του mega "Άγιος Παΐσιος" μιας και το θέμα της θρησκείας είναι κάτι που συνηθίζουμε να αποφεύγουμε. Ο Κωστής Σαββιδάκης, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον κορωνοϊό, εξαιτίας του οποίου νοσηλεύτηκε για 18 ημέρες. Όπως ο ίδιος λέει, δεν ήταν δύσκολες οι συνθήκες της νοσηλείας, αλλά αυτές του νοσοκομείου. Χαρακτηριστικά, είπε πως ήταν οι χειρότερες μέρες της ζωής του.

"Πήγαινα πάρα πολύ συχνά στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό. Εκεί υπάρχει ο πατέρας Δημήτριος που έχει τον θαυματουργό Σταυρό και κατά διαστήματα τον βγάζει και ευλογεί τον κόσμο.. Με σταύρωσε και εμένα και κόλλησε ο σταυρός στην πλάτη μου. Μου είπε λοιπόν να πάω να κάνω μια ακτίνα στο συγκεκριμένο σημείο. Έκανα την ακτίνα. Όντως βρήκανε κάτι. Ευτυχώς έπεσα σε πολύ καλά χέρια και πήγαν όλα καλά. Αν δεν ήταν όμως ο σταυρός και ο πατέρας Δημήτριος να το εντοπίσει δε ξέρω που θα ήμουν σήμερα. Ήταν σε πολύ αρχικό στάδιο. Πιστεύω πως για ότι συμβαίνει υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν φοβήθηκα. Σκέφτηκα ότι πηγαίνω μια εκδρομή δέκα μέρες να καθαρίσω"

"Πέρασα και εγώ τον ιό όπως όλοι μας. Ήταν δύσκολο. Ήμουν 18 ημέρες στο νοσοκομείο. Η δυσκολία δεν ήταν στην ασθένεια αλλά στις συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία μας. Δε προλαβαίνουν ούτε οι νοσηλευτές, αλλά ούτε και οι γιατροί να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Ήταν ό,τι χειρότερο έχω περάσει στη ζωή μου. Και το λέω πολύ έντιμα. Αν δεν είχα το κινητό να μιλάω με τους δικούς μου ανθρώπους, δε ξέρω αν θα έβγαινα από εκεί μέσα με σώας τας φρένας. Θα έβγαινα τρελός. Είναι άγριο. Υπήρξε ενδεχόμενο διασωλήνωσης".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ