Follow us

Βάσω Λασκαράκη | Η προϋπόθεση για να πάρει το ρόλο στην 'Πολυκατοικία', οι δουλειές που έχει κάνει και η σχέση της κόρης της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

"Έχω καθαρίσει σκάλες, οι γονείς μου είχαν συνεργείο καθαρισμού"

MissBloom TEAM
Βάσω Λασκαράκη

Στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" και την Ελένη Μουστάκη μίλησε η Βάσω Λασκαράκη. Η ηθοποιός μίλησε για την αρχή της καριέρας της, για τα χαρίσματα του συζύγου της Λευτέρη Σουλτάτου, αλλά και για τις διάφορες δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως προϋπόθεση για να πάρει το ρόλο στη σειρά "Πολυκατοικία" ήταν να έχει ξανθιά και ίσια μαλλιά ενώ χαρακτήρισε τη σειρά ως μία ευτυχής συγκυρία. Είπε επίσης πως όταν ήταν μικρή δεν ένιωθε καθόλου όμορφη ενώ περιέγραψε πως αυτό που την αγχώνει και την πανικοβάλλει είναι οι υποχρεώσεις. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αναφορικά με το σύζυγό της Λευτέρη, η ηθοποιός τον περιέγραψε ως βοηθητικό, δοτικό και με ενσυναίσθηση. Συμπλήρωσε λέγοντας πως ο Λευτέρης έχει τέλεια σχέση με την 8χρονη κόρη της, Εύα. Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, η ηθοποιός τόνισε πως ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.

"Ο Λεύτερης είναι κατεξοχήν βοηθητικός και για τους φίλους μας, κάτι που είναι δυσεύρετο στους άνδρες. Δεν ξέρω αν περιμένεις να έρθει (ένας γάμος, μια σχέση), έτσι τα έφερε η ζωή χωρίς να το πολυσκεφτώ. Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα, είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που σε παρασύρει. Η σχέση της Εύας με τον Λευτέρη είναι τέλεια και είναι ένα παιδί ανοιχτόκαρδο και ζωντανό"

"Η κόρη μου ξέρει ότι οι γονείς της είναι αναγνωρίσιμοι, είναι ένα παιδί που εκφράζεται. Θα ήθελα κι άλλο παιδάκι, αν ο μη γένοιτο…μου αρέσει η οικογένεια, θα ήταν κάτι πολύ ενωτικό, αλλά δεν τρελαίνομαι".

"Δεν ένιωθα καθόλου όμορφη από μικρή. Φορούσα γυαλιά. Έχω δουλέψει ως πωλήτρια, σερβιτόρα, σε γκαρνταρόμπα, έχω καθαρίσει σκάλες. Οι γονείς μου είχαν συνεργείο καθαρισμού".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ