Γιάννης Χατζηγεωργίου | Ο ηθοποιός βρίσκεται στα σύνορα Ουκρανίας - Ρουμανίας

Ο εθελοντισμός και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Μέσω skype εμαφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας (14/03) στην εκπομπή Super Katerina ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη στα σύνορα της Ουκρανίας - Ρουμανίας προσφέροντας εθελοντική βοήθεια στους πρόσφυγες του πολέμου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι, για τις ανάγκες που έχουν αλλά και τους εθελοντές που δε μπορούν να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους εκεί καθώς πολλοί από αυτούς δε μιλάνε αγγλικά. Τονίστηκε επίσης η ανάγκη που υπάρχει για ρούχα βαριά και ζεστά.

"Φύγαμε από την Αθήνα με δύο βαν με την Ομοσπονδία Αργώ και την iasis. Κατευθυνθήκαμε στα σύνορα Ουκρανίας – Ρουμανίας, ουσιαστικά για να μπορούμε να ανιχνεύσουμε τις ανάγκες του κόσμου και έπειτα να στραφούμε και στην ελληνική κοινότητα εδώ στην Ουκρανία για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε έναν δίαυλο επικοινωνίας στο να μπορούμε να στηρίξουμε τον κόσμο που βρίσκεται σε εμπόλεμη ζώνη.

Μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Πήγαμε πάνω δύο τόνους καθαρά ρούχα, παιχνίδια και άλλα πράγματα. Είναι πολύ δύσκολο. Οι Ρουμάνοι δεν μιλάνε ούτε αγγλικά, ούτε ουκρανικά"

Δες το σχετικό απόσπασμα :