Follow us

Γιώργος Παπαπαύλου | Η συνεργασία με τον Δημήτρη Λιγνάδη, οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε βάρος αντρών και τα 5 χρόνια ψυχοθεραπείας

"Είναι τρομακτικό να μαθαίνεις για συνανθρώπους σου ότι έχουν υποστεί τέτοιου είδους και τέτοιας έντασης βία".

MissBloom TEAM
Γιώργος Παπαπαύλου NDP

Συνεύντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και στην Ελένη Μουστάκη παραχώρησε ο Γιώργος Παπαπαύλου. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί αλλά και για το ενδεχόμενο μιας γυμνής φωτογράφησης.

Ο Γιώργος Παπαπαύλου σοκάρει | "Σκηνοθέτης έβαλε το χέρι του βίαια μέσα στο παντελόνι μου"

Ο ηθοποιός, υποστήριξε πως το μεγαλύτερο δώρο που έχει κάνει στον εαυτό του είναι η ψυχοθεραπεία και δήλωσε περήφανος για το κίνημα #Metoo λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάτι γίνεται καλά. Ανέφερε επίσης πως το 2014 συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Λιγνάδη ενώ αποκάλυψε πως μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί επειδή πολλοί θεωρούν ότι δέκτες τέτοιων συμπεριφορών είναι μόνο οι γυναίκες. Συμπήρωσε λέγοντας πως το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει βιώσει είναι μικρό σε σχέση με ό,τι έχει ακούσει. Γυμνή φωτογράφηση θα έκανε αν τον έπειθε κάποιος φωτογράφος για το αισθητικό αποτέλεσμα, για κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό ή για πάρα πολλά χρήματα.

"Κάνω 5 χρόνια ψυχοθεραπεία και είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχω κάνει στη ζωή και στον εαυτό μου. Ανησυχώ για τους ανθρώπους γύρω μου, θέλω να είναι καλά, να είναι υγιείς. Αν μπορούσα να επιλέξω θα ήθελα να φύγω εγώ πρώτος".

"Το 2014 έχω συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη και γνωρίζω προσωπικά και κάποια από τα κορίτσια που κατήγγειλαν στα πλαίσια του #Metoo. Είναι τρομακτικό να μαθαίνεις για συνανθρώπους σου ότι έχουν υποστεί τέτοιου είδους και τέτοιας έντασης βία. Από την άλλη νιώθω πολύ περήφανος και ότι κάτι γίνεται καλά".

"Το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που έζησα ήταν μικρό σε σχέση με αυτά που ακούω".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ