Follow us

Χριστίνα Παππά | Το πρόβλημα υγείας της μητέρας της "Η καρδιά μου πήγε να σπάσει"

Η ανάρτηση της Χριστίνας Παππά μετά το χειρουργείο της μητέρας της.

xristina pappa NDP Photo Agency

Αρκετά δύσκολες ώρες βίωσε σήμερα η Χριστίνα Παππά, αφού η μητέρα της βρίσκεται στο νοσοκομείο. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός στο Instagram, η μητέρα της έκανε σήμερα Δευτέρα 14/03 ένα χειρουργείο. Ωστόσο, η Χριστίνα Παππά δεν εξήγησε ποιο είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η μητέρα της, όπως έγραψε όμως στην ανάρτηση της όλα πήγαν καλά.

"Το κορίτσι μου το γλυκό βγήκε από το χειρουργείο! Η καρδιά μου πήγε να σπάσει, όλα καλά χάρη στον καταπληκτικό γιατρό και άνθρωπο. Μάνα είναι μόνο μία. Σ ‘αγαπώ".

Χριστίνα Παππά | Το πρόβλημα υγείας της μητέρας της "Η καρδιά μου πήγε να σπάσει"
xristina pappa

Μετά το τέλος της επέμβασης, η Χριστίνα Παππά θέλησε να ευχαριστήσει τον γιατρό της μητέρας της, δημοσιεύοντας στο προφίλ της μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε:

Κάθε μέρα διαπιστώνω όλο και περισσότερο ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι και γίνονται στην πάροδο του χρόνου ακόμη πιο δύσκολες, έρχονται όμως και κάποιες στιγμές που όσες εντάσεις και να έχεις με ανθρώπους που αγαπάς συμβαίνει κάτι και ξαφνικά χάνεις τη γη από τα πόδια σου λόγω της ανησυχίας σου, το τελευταίο διάστημα η μητέρα μου ταλαιπωρείται με κάποια προβλήματα υγείας ωστόσο νιώθω τυχερή που ανέλαβαν την περίπτωση της το Ασκληπιείο Νοσοκομείο βούλας που διοικεί ο @emiliosvougiouklakis.
Δεν υπάρχει πιο σημαντική βάση στη ζωή απο την ασφάλεια και όταν στην παρέχουν με τόσο καθησυχαστικό τρόπο δεν μπορείς να το παραλείψεις.
Ένα ευχαριστώ απο καρδιάς στον Νευροχειρουργο Χρηστο Γώγο που στάθηκε στο πλευρό μας οποιαδήποτε στιγμή τον είχαμε ανάγκη. 🙏🏼

Η ανάρτηση της στο Instagram

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ