Follow us

Γιάννης Σερβετάς | Απουσιάζει από το "Ράδιο Αρβύλα" - Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Ο ιδιαίτερος τρόπος συμμετέχει στη σημερινή εκπομπή.

Γιάννης Σερβετάς NDP Photo Agency

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Σερβετάς ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορονοϊό. Μαζί με την εν λόγω ανακοίνωση, ο δημοσιογράφος μοιράστηκε και μία προσωπική του ιστορία, αφού αυτές της ημέρες έφυγε από τη ζωή ένας καλός του φίλος και δεν θα μπορέσει να παραστεί στην κηδεία του λόγω της νόσησης του.

"Τώρα έχω ακόμα ένα λόγο για να μισώ αυτόν τον ιό. Δεν φτάνει που δεν μπόρεσα να δω το φίλο μου στη μάχη που έδινε στο νοσοκομείο, να του πω δυο κουβέντες, να του κρατήσω το χέρι, τώρα κόλλησα και εγώ και δε θα μπορέσω να είμαι ούτε στην κηδεία του. Αν νομίζεις όμως ότι κερδίζεις κωλοϊέ, είσαι γελασμένος. Ο Βασίλης θα είναι μαζί μου κάθε μέρα, πάντα . Τώρα για λίγες μέρες θα με φροντίσει και από βδομάδα, πρώτα ο Θεός, θα τον έχω μαζί μου στο ραδιόφωνο, στα μπαρ , στο αμάξι, στις παραστάσεις, παντού. Βασίλη μου ξέρεις εσύ … καλή αντάμωση.

Υγ: η φωτό από 10 Μαρτίου 2019".

Η ανάρτηση του Γιάννη Σερβετά στο Instagram

Loading...

Μπορεί η νεά εβδομάδα να βρήκε την εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα" χωρίς τον Γιάννη Σερβετά, ωστόσο ο Αντώνης Κανάκης και ο Χρήστος Κιούσης βρήκαν τρόπο για να τον κάνουν να νιώθει μέρος της παρέας τους. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής βρίσκεται στην εκπομπή μέσω Zoom, συμμετέχοντας έτσι στον σχολιασμό των βίντεο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ