Follow us

Celebrity News | H έκρηξη του Τάσου Καραγκούνη στο Survivor, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση & ο νικητής του Mystery Box στο Master Chef

Οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση στο Survivor και το "αλλιώτικο" Mystery Box στο Master Chef

MissBloom TEAM
Survivor

Survivor | Βρισηίδα Ανδριώτου: "Η κακή διαφήμιση παραμένει διαφήμιση. Όσο περισσότερο μιλάμε γι' αυτόν του δίνουμε περισσότερη τηλεθέαση"

Celebrity News | H έκρηξη του Τάσου Καραγκούνη στο Survivor, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση & ο νικητής του Mystery Box στο Master Chef

Τη στάση του Σπύρου Μαρτίκα στο χθεσινό συμβούλιο του "Survivor" θέλησε να σχολιάσει η Βρισηίδα Ανδριώτου με αιχμηρό τρόπο.

Μιλώντας στις φίλες της στην καλύβα των κόκκινων η ίδια τόνισε πως ο "Μαχητής" θέλει να είναι στην επικαιρότητα όταν βρίσκεται υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Παίκτρια του 'Survivor' έγινε για πρώτη φορά μαμά | Η ανακοίνωση της στο Instagram

Survivor | Εξερράγη ο Τάκης Καραγκούνιας! Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας

Λίγο πριν περάσουν οι κόκκινοι στην κάλπη υπονοήθηκε ότι ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε κακόβουλα σχόλια για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ανάλογα με εκείνα του Βαλάντη, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Ο ίδιος σηκώθηκε όρθιος και έξαλλος είπε: "Γιώργο θέλω να αποχωρήσω από το συμβούλιο τώρα! Βάζουν λόγια στο στόμα μου". Η Κάτια Ταραμπάνκο θέλησε αμέσως να τον αντιμετωπίσει. "Ορκίσου ότι αυτό είπα!" της φώναξε δυνατά, με την ίδια να επιμένει πως είναι απαράδεκτο αυτό που ξεστόμισε για την Ευρυδίκη.

Οι κόκκινοι αποφάσισαν μέσω της κάλπης ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για την ομάδα τους. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έδωσε τη Τζω Μαριδάκη ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου την Κάτια Ταραμπάνκο.

Δες περισσότερα σττο Yupiii.gr

master chef

MasterChef | Ο νικητής του Mystery Box & το bullying του "Μπόμπαινα"

Ένα νέο αλλιώτικο Mystery Box περίμενε τους διαγωνιζόμενους του MasterChef και τέσσερις απ΄αυτούς διεκδίκησαν τη νίκη.

Συγκεκριμένα, μπροστά στους κριτές βρέθηκαν οι Τζόναθαν, Γρηγόρης, Νίκος και Βασίλης. Τελικά όμως νικητής αναδείχθηκε ο Βασίλης Μπόλλος.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ