Follow us

Αθηναΐς Νέγκα | Το τροχαίο που είχε και η δημόσια συγγνώμη

'Την έβρισα γιατί έχασα την ψυχραιμία μου'

MissBloom TEAM
Αθηναΐς Νέγκα

Τροχαίο είχε η Αθηναϊς Νέγκα όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή δημοσιογράφος υποστηρίζει πως η γυναίκα που την τράκαρε, αρνήθηκε να της δώσει τα στοιχεία της ώστε να συνεχίσουν τα διαδικαστικά.

Η Αθηναϊς, ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο περιέγραψε το περιστατικό ενώ παραδέχτηκε πως έχασε την ψυχραιμία της και έβρισε την οδηγό στην οποία όμως ύστερα, ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Συγκεκριμένα, είπε :

"Πριν από λίγο, εκεί που οδηγούσα, μια κυρία με πολύ καλύτερο αυτοκίνητο από το δικό μου ήρθε και έπεσε πίσω μου, στον πίσω προφυλακτήρα. Βγήκε έξω, της είπα να μου δώσει πολύ γλυκά και ψύχραιμα τα στοιχεία της και δε μου τα έδινε. Προτίμησε μεγάλη γυναίκα να βγει έξω και να ξύνει με το νύχι της τον προφυλακτήρα και να λέει "να, να δεν είναι χτύπημα, είναι βρωμιά”. Ήθελα να σας ρωτήσω αν σας έχει τύχει τέτοιο πράγμα. Να τρακάρετε με κάποιον, να φταίει, να βγει έξω και να μη σας δίνει τα στοιχεία του. Δε θα καλούσα ποτέ το 100, δε θα απασχολούσα το 100 με κάτι τόσο απλό. Σηκώθηκα και έφυγα, δυστυχώς την έβρισα γιατί έχασα την ψυχραιμία μου. Δεν έπρεπε να το κάνω ήταν λάθος μου. Τώρα, όλο αυτό θα το λύσει η ασφάλεια αλλά, σας έχει τύχει ποτέ να πέσετε σε έναν άνθρωπο τόσο η@@@@ο και τόσο αγράμματο και τόσο γαϊδούρι για να μη δίνει τα στοιχεία του ώστε να κάνει μια φιλική δήλωση και να τελειώσει το θέμα εκεί;"

Στη λεζάντα του βίντεο, συμπλήρωσε τα εξής :

Είναι δυνατόν το 2022 να υπάρχουν τέτοια γαϊδούρια που δεν ξέρουν πως οι ασφάλειες υπάρχουν για να μην ασχολούνται οι οδηγοί ; Να λέμε ειμαστε καλά ευτυχώς δεν τραυματίσθηκε κανεις και να συνεχίζουμε τη μέρα μας; Ποιος ο λόγος να μην δώσεις αμέσως τα στοιχεία σου κ να φύγεις κυρία ;κράτησα πινακίδα και πήρα την ασφάλεια μου.θα έρθουν αύριο να εκτιμήσουν τη ζημιά. Η "κυρία" όταν είδε πως επέμενα κλείστηκε στην Mercedes της και δεν κατέβαζε παράθυρο .περίμενε με τα μουτράκια να εξαφανίσει το τρακάρισμα ; Τόση ηλιθιότητα ; Λυπάμαι που έχασα την ψυχραιμία μου κ την έβρισα αλλά σοκαρίστηκα από την τόσο βλακωδη συμπεριφορά.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ