Follow us

"Πόλεμος" στο Τwitter για την αντιπολεμική συναυλία της Μποφίλιου - Είπε ότι "είμαστε με τον άνθρωπο"

Η συμμετοχή της Νατάσας Μποφίλιου στην αντιπολεμική συναυλία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Ορισμένοι τάσσονται υπέρ της, ενώ άλλοι εναντίον της.

MissBloom TEAM
natasa NDP

Με υψωμένη τη γροθιά της, έστειλε ένα μήνυμα κατά του πολέμου γενικότερα, η Νατάσα Μποφίλιου, στην αντιπολεμική συναυλία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην πλατεία Συντάγματος.

Η συμμετοχή της δημοφιλούς ερμηνεύτριας στη συναυλία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, αφότου ανακοινώθηκε, καθώς ορισμένοι τάχθηκαν με το μέρος της, στηρίζοντάς την, ενώ άλλοι, όπως ο Αντώνης Καφετζόπουλος που την κατακεραύνωσε με ανάρτησή του, υποστήριξαν πως παίρνει ίσες αποστάσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία, καταδικάζοντας ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ και... τέλος τη Ρωσία.

"Η θέση μου είναι ολιστική κατά του πολέμου. Για μένα αυτό είναι το αίτημα. Δεν επιθυμώ καμία εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας", είχε αναφέρει προ ημερών σε ανάρτησή της η ερμηνεύτρια, προκαλώντας τις πρώτες αντιδράσεις και διχάζοντας το κοινό της.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ