Follow us

Κατερίνα Διδασκάλου | Ο ανταγωνισμός με τις κόρες της, η συμβουλή στο γιο της & ο έρωτας

Δεν είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο να ανακοινώσεις ως μαμά στα παιδιά ότι είσαι ερωτευμένη, αλλά τα παιδιά μου είναι γενναία.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Διδασκάλου NDP

Στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" μίλησε το πρωί της Τρίτης (15/03) η Κατερίνα Διδασκάλου, χαρίζοντάς μας μία σπάνια, ειλικρινή και απολαυστική συνέντευξη.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε πρώτη φορά πως είναι ερωτευμένη. Μίλησε για τα παιδιά της, για τον ανταγωνισμό με τις κόρες της αλλά και για την αντίδραση τους στο άκουσμα ότι είναι ερωτευμένη. Αναφέρθηκε επίσης στο ρόλο της στη θεατρική παράσταση "Η πόρνη από πάνω" που μετράει 11 ολόκληρα χρόνια αλλά και στις αισθητικές επεμβάσεις. Όσον αφορά τις "Άγριες Μέλισσες" η ηθοποιός είπε πως η δυσκολότερη σκηνή που χρειάστηκε να γυρίσει, ήταν αυτή στην οποία βρίσκει τον γιο της Σέργιο νεκρό. Αυτό που ζητάει τώρα από το ρόλο της στις "Άγριες Μέλισσες", είναι να βρει η Μυρσίνη την ειρήνη μέσα της.

"Στη Νέα Υόρκη έκανα τα δυο μου κοριτσάκια. Δε φοβήθηκα ποτέ την οικογένεια. Κατά κάποιον τρόπο τα παιδιά μου με έσωσαν με όλες τις έννοιες. Με γείωσαν πολύ καλά και κατάλαβα την πραγματική διάσταση των πραγμάτων πολύ νωρίς... Οι κόρες μου με είδαν ανταγωνιστικά στην εφηβεία. Η Μαρκέλλα γύρισε και μου είπε "ποια νομίζεις ότι είσαι; Επειδή σου στέλνουν λουλούδια”.

"Όταν η κόρη μου μου είπε πως ο συμμαθητής της ήθελε να με παντρευτεί, το αντέστρεψα και της είπα "τι να με κάνει εμένα την γριά; Εσένα θέλει”. Πάντα έλεγα στον γιο μου να φέρεται στα κορίτσια όπως εκείνος θα ήθελε να φέρονται τα αγόρια στις αδελφές του".

"Ναι, είμαι ερωτευμένη. Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή που μου έχει φέρει έναν άνθρωπο με τον οποίο νιώθω τόσο καλά. Οι κόρες μου με είδαν ανταγωνιστικά στην εφηβεία. Η Μαρκέλλα γύρισε και μου είπε "ποια νομίζεις ότι είσαι; Επειδή σου στέλνουν λουλούδια”. Όταν η κόρη μου, μού είπε πως ο συμμαθητής της ήθελε να με παντρευτεί, το αντέστρεψα και της είπα "τι να με κάνει εμένα την γριά; Εσένα θέλει να πλησιάσει”. Πάντα έλεγα στον γιο μου να φέρεται στα κορίτσια όπως θα ήθελε να φέρονται τα αγόρια στις αδελφές του".

"Όπως πολύ καλά λέει ο αγαπημένος μου, το ζητούμενο είναι η ερωτική χημεία να εξελιχθεί σε αγάπη, δυαδικότητα, συντροφικότητα. Δεν είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο να ανακοινώσεις ως μαμά στα παιδιά ότι είσαι ερωτευμένη, αλλά τα παιδιά μου είναι γενναία. Αρχίζω θετικά. Δεν αρχίζω ποτέ αρνητικά. Για να είναι χαρούμενα τα παιδιά, πρέπει να βλέπουν χαρούμενη και τη μάνα τους"

"Δεν είναι εύκολη η απόφασή μου να μην επέμβω στο πρόσωπό μου και δεν κρύβω ότι συχνά-πυκνά το σκέφτομαι. Οφείλω στον εαυτό μου και στον κόσμο να διατηρήσω την έκφραση και την εκφραστικότητα που απαιτούνται από τη δουλειά μου. Να μη γίνω μια μάσκα που δε μπορεί να εκφραστεί. Δεν είναι εύκολο, αλλά βάζω καλές κρέμες".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ