Follow us

Σπύρος Παπαδόπουλος για Παύλο Χαϊκάλη | ‘Δεν έκανε και τίποτα φοβερό, επειδή τα ξέρω κιόλας. Κουταμάρες έκανε’.

Σύγκρινε μάλιστα τις πράξεις του ηθοποιού με την παιδοφιλία στο Βατικανό.

MissBloom TEAM
Σπύρος Παπαδόπουλος

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ "Αυτός και ο Άλλος" βρέθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ρωτήθηκε και για το ελληνικό κίνημα #Metoo. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, είπε πως παρατηρεί μία ωμοφαγία και έναν κανιβαλισμό απέναντι σε κάθε άποψη που αποκλίνει της κοινής γνώμης.

Πιο συγκεκριμένα, είπε πως την Σμαράγδα Καρύδη "πήγαν να την φάνε άνθρωποι του χώρου", ενώ συμπλήρωσε πως ο χώρος δεν πρέπει να κλείσει για αυτούς που έχουν καταδικαστεί. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Παύλο Χαϊκάλη λέγοντας πως επίσης τον έχει πειράξει η αντιμετώπιση των συναδέλφων του. Χαρακτηριστικά είπε πως "Δεν έκανε και τίποτα φοβερό, επειδή τα ξέρω κιόλας. Κουταμάρες έκανε". Κλείνοντας, δήλωσε πως αν είχε κάποιον ρόλο για τον Παύλο Χαϊκάλη, θα του τον έδινε ενώ σύγκρινε της πράξεις του Χαϊκάλη με την παιδοφιλία στο Βατικανό.

"Έγιναν και τρομερά πράγματα, μία ωμοφαγία κι ένα κανιβαλισμός από ανθρώπους του χώρου, που δεν το περίμενα. Δεν τολμά κάποιος να πει ωραία παιδιά πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, να γίνει το δίκαιο και να τιμωρηθούν αλλά εγώ στενοχωριέμαι για αυτόν τον άνθρωπο που γνώριζα"

"Δεν θα έπρεπε ο χώρος να τελειώσει για αυτούς. Παίρνεις το μάθημά σου και συνεχίζεις τη ζωή σου. Έκανες ένα λάθος, σου παίρνουμε το κεφάλι, σε καταστρέφουμε και σε θάβουμε; Με έχει πειράξει κι αυτό με τον Χαϊκάλη. Υπήρξαν καταγγελίες αλλά όχι για τόσο σοβαρά θέματα. Κουταμάρες έκανε γιατί η υποκρισία περισσεύει"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ