Follow us

Μιχάλης Κουϊνέλης | Η σχέση ζωής με την Ήβη Αδάμου, η κόρη τους & ο ρόλος του πατέρα του στην επιτυχία του

‘Γάμο δε θέλουμε να κάνουμε γιατί μετά θα πρέπει να χωρίσουμε’.

MissBloom TEAM
Ήβη Αδάμου Μιχάλης Κουινέλης NDP

Συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχάλης Κουϊνέλης το πρωί της Τετάρτης (16/03) στην εκπομπή Mega Καλημέρα και στον Κώστα Τσουρό. Ο τραγουδιστής, μίλησε μεταξύ άλλων, για το X-Factor, για τη σχέση του με την Ήβη Αδάμου αλλά και για την κόρη τους.

Αναφορικά με το X-Factor στο οποίο θα βρίσκεται ως κριτής, ο Μιχάλης είπε πως περνά πολύ καλά, ακούγοντας ωραίες φωνές ενώ μάς υπενθύμισε πως εκεί γνώρισε και την Ήβη Αδάμου, όταν βέβαια εκείνη πήγαινε ακόμη σχολείο. Για την κόρη τους, είπε χαρακτηριστικά πως είναι ξετρελαμένος ενώ για την Ήβη πως είχαν πάντα γερές βάσεις. Παραδέχεται επίσης πως γάμο δεν θέλουν να κάνουν ούτως ώστε να μη χωρίσουν ποτέ. Συνέχισε λέγοντας πως έχει κάνει πολλές υπερβάσεις στη ζωή του και πράγματα επικίνδυνα. Επιτυχία δεν ένιωσε ποτέ πως έκανε παρά μόνο όταν του το είπε ο πατέρας του. Τέλος, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως τον πατέρα του, τον άκουσε πρώτη φορά να λέει "σ´αγαπώ" όχι στον ίδιο αλλά στην κόρη του, Ανατολή.

"Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, τότε πήγαινε λύκειο. Μετά έγραψα το "Σαν έρθει η μέρα”, βγήκαμε για περιοδεία. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο και τη γέννηση της κόρης μας"

"Είμαι τρελαμένος με την κόρη, ποιος δεν είναι με το παιδί του; Απολαμβάνουμε το σήμερα, είναι ό,τι καλύτερο και ό,τι σοφότερο έχω κάνει στη ζωή μου. Με την Ήβη είχαμε πάντα γερές βάσεις, δεν ήταν κάτι το οποίο προέκυψε, ήταν συνειδητό, ήταν το επόμενο λογικό στάδιο μετά από μια σχέση κάποιων χρόνων"

"Γάμο δε θέλουμε να κάνουμε γιατί μετά θα πρέπει να χωρίσουμε, ενώ έτσι δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουμε. Ούτε συζητήσαμε το γάμο, ούτε είπαμε αμάν να γίνει. Δε φύγαμε ποτέ από τα μάτια του Θεού, ούτε μας βλέπει περισσότερο αν παντρευτούμε. Αν θέλεις να είσαι μέσα στο πλάνο του Θεού, είσαι"

"Δεν ένιωσα ποτέ ότι έκανα επιτυχία, δεν έκανα κάτι διαφορετικό από πριν", είπε ακόμα ο Μιχάλης Κουινέλης, ενώ αναφερόμενος στον πατέρα του σημείωσε ότι "Ο πατέρας μου μού είπε κάποια στιγμή "μπράβο, τα κατάφερες” και με κατέστρεψε. Αυτό έγινε πριν 6-7 χρόνια. Τον πατέρα μου τον άκουσα πρώτη φορά να λέει "σε αγαπώ” στην κόρη μου, δεν τον είχα ξανακούσει. Είναι από την παλιά πάστα ανθρώπων, είναι σκληροί άνθρωποι"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ