Χρυσά Μιχαλοπούλου | Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη δημοσιότητα & τα social media

‘Εγώ είμαι επιφυλακτική με όλα αυτά τα ινσταγκραμικά ζευγάρια διότι σήμερα είσαι με κάποιον και αύριο δεν είσαι’.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Hello και τη Σόνια Μαγγίνα, η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου η οποία φέτος, πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΣΚΑΪ "Μόλις Χθες".

Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της με τον κριτή του MasterChef Λεωνίδα Κουτσόπουλο αλλά και στη δημοσιότητα που έχει μπει το τελευταίο διάστημα στη ζωή της. Αναφορικά με τα social media και την προσωπική ζωή, τόνισε πως δε χρειάζεται να βγαίνουν όλα προς τα έξω καθώς σήμερα είσαι με κάποιον και αύριο δεν είσαι.

Συγκεκριμένα, είπε :

Το να είσαι με έναν άνθρωπο πολύ γνωστό και αγαπητό στον κόσμο προσελκύει αναπόφευκτα κάποιο ενδιαφέρον-και μια χαρά είναι αυτό. Δεν είναι όμως ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στην πραγματικότητα, στη ζωή μου. Πιστεύω πάντως πως έχω καταφέρει να υπάρχει ισορροπία.

Για μας είναι κάτι πολύ χαλαρό, δεν το σκεφτόμαστε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Επιπλέον, εγώ είμαι επιφυλακτική με όλα αυτά τα ινσταγκραμικά ζευγάρια διότι σήμερα είσαι με κάποιον και αύριο δεν είσαι. Δεν χρειάζεται να βγαίνουν τα πάντα προς τα έξω. Καλό είναι να κρατάμε στιγμές μας για μας, που μπορεί να είναι το ευτυχισμένος παρόν μας ή να γίνουν μια ανάμνηση στο μέλλον.