Follow us

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Ξεκίνησε τις προπονήσεις ενόψει καλοκαιριού

Μπορεί μόλις να μπήκαμε στην άνοιξη, ωστόσο, οι περισσότεροι celebrities ήδη ετοιμάζονται για τις εμφανίσεις τους στην παραλία.

MissBloom TEAM
Βαλαβάνη NDP

Μπορεί μόλις να μπήκαμε στην άνοιξη, ωστόσο, οι περισσότεροι celebrities ήδη ετοιμάζονται για τις εμφανίσεις τους τόσο στην παραλία όσο και στους hot καλοκαιρινούς προορισμούς της χώρας. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις δικές τις προετοιμασίες.

Sweat it out | Το post της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από την προπόνησή της

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που έχει εκφράσει πολλάκις στο παρλεθόν το πάθος της για το fitness, την καλή διατροφή, την ισορροπία και την προπόνηση, βρέθηκε στον αγαπημένο της χώρο, το γυμναστήριο. Λίγο προτού ξεκινήσει τη μέρα της, η ίδια θέλησε να γυμναστεί και να μοιράσει τη θετική ενέργεια της στους ακολούθους της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται πως μόλις έχει πάρει ανάσα από την έντονη γυμναστική της. Ο ιδρώτας τρέχει πάνω της και εκείνη χαλογελάει ευχαριστημένη τόσο με την επίδοσή της, όσο και με την καλή διάθεση, που της προσφέρει η γυμναστική της.

Loading...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δίνει έμπνευση και κίνητρο για να πάμε και εμείς στο γυμναστήριο και να αφιερώσουμε χρόνο στην υγεία του εαυτού μας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ