Follow us

"'Διαπιστώθηκε ότι έχω ένα πρόβλημα υγείας" | Η ανακοίνωση του Fedez και τα λόγια της συζύγου του Chiara Ferragni

O διάσημος τραγουδιστής απευθύνθηκε στους θαυμαστές του

MissBloom TEAM
Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

"Είμαι εδώ για να σας πω ότι διαπιστώθηκε ότι έχω ένα πρόβλημα υγείας, αλλά ευτυχώς με εξαιρετικό timing, που περιλαμβάνει έναν σημαντικό δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσω και που επίσης θέλω να το πω, αλλά όχι τώρα” ήταν τα λόγια του διάσημου Ιταλού τραγουδιστή Fedez, συζύγου της Chiara Ferragni με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά.

"Αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και στα παιδιά μου. Όταν ανακάλυψα τι ανακάλυψα, η ανάγνωση των ιστοριών των άλλων με παρηγόρησε. Γι’ αυτό θα το πω στο μέλλον, γιατί αν αυτό μπορεί να είναι παρηγορητικό έστω και σε έναν άνθρωπο, θα με κάνει να σκεφτώ ότι αυτή η παρένθεση στη ζωή μου έχει τη δική της χρησιμότητα” είπε μέσα από τα stories του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φανερά συγκινημένος.

Aπό την πλευρά της η Chiara ανέβασε μία φωτογραφία με την ίδια, τον Fedez και τον γιο του Leo, γράφοντας στη λεζάντα: "Η αγάπη της ζωής μου χρειάζεται επιπλέον υποστήριξη αυτές τις μέρες. Σε αγαπάμε ακόμα περισσότερο, αγάπη μου, και σύντομα θα γίνεις καλά, πάντα περιτριγυρισμένος από την αγάπη όλης της οικογένειας, των φίλων και των ανθρώπων που σε αγαπούν τόσο πολύ”.
Όπως ήταν φυσικό οι θαυμαστές του διάσημου ζευγαριού θορυβήθηκαν και άρχισαν τις ερωτήσεις σχετικά με τη σοβαρότητα της κατάστασης, ενώ άλλοι έστελναν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το ζευγάρι μέσω του ιδρύματος που έχει αγόρασαν ειδικό όχημα για τη μεταφορά ειδικών φαρμάκων στον Ερυθρό Σταυρό, για να βοηθήσει τον ουκρανικό λαό.

"'Διαπιστώθηκε ότι έχω ένα πρόβλημα υγείας" | Η ανακοίνωση του Fedez και τα λόγια της συζύγου του Chiara Ferragni

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ