Follow us

5 φορές που λατρέψαμε το Instagram account της Βάσιας Κωσταρά

Η Ελληνίδα fashion designer έχει ένα από τα πιο στιλάτα και inspiring accounts.

MissBloom TEAM
Βάσια Κωσταρά Instagram

Eίναι fashion designer και ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα του ελληνικού Instagram. Οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις είναι πάντα πολύ ενδιαφέρουσες και διδακτικές, ενώ οι Ελληνίδες την θεωρούν, και δικαίως, μία από τις πιο καλοντυμένες και στιλάτες γυναίκες. Η Βάσια Κωσταρά όμως είναι παράλληλα και ένας αληθινός άνθρωπος, που δεν εγκλωβίζεται στην ωραία της εικόνα, και τολμά να εμφανιστεί ευάλωτη και ανθρώπινη.

H ταλαντούχα fashion designer έχει καταφέρει μέσα σε πολύ λίγα χρόνια να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό και δημοφιλές brand με ρούχα για όλες τις γυναίκες, προσθέτοντας στα σχέδιά της το προσωπικό της γούστο και στιλ.

Από τα εντυπωσιακά της ρούχα, μέχρι τα ταξίδια αλλά και τις φωτογραφίες στο υπέροχο σπίτι της, η Βάσια Κωσταρά είναι μία γυναίκα η οποία μαγνητίζει το βλέμμα και εντυπωσιάζει με το παρουσιαστικό και την αισθητική της.

Εμείς βρήκαμε 5 φορές που ήταν η πιο κουλ και παράλληλα εντυπωσιακή ύπαρξη στο ελληνικό Instagram και σας τις παρουσιάζουμε.

Όταν μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε δείχνοντάς μας την ουλή που απέκτησε από επέμβαση.

Όταν συνεργάστηκε με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στη νέα της σειρά με πλεκτά, για τη στήριξη γυναικών που έχουν υποστεί βία.

Όταν πόζαρε ξαπλωμένη σε ένα ταξί με τον οδηγό στο φόντο να σκάει στα γέλια.

Όταν πόζαρε αλά Brigitte Bardot και της έμοιαζε καταπληκτικά.

Όταν έκανε τη φωτογραφία στην ταράτσα το απόλυτο inspo.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ