Follow us

Τόνια Σωτηροπούλου | "Μα μόνη σου ανέβασες φωτογραφίες από τον γάμο σου κούκλα μου. Εσύ μου το σερβίρεις"

Η αγαπημένη ηθοποιός σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

MissBloom TEAM
Τόνια Σωτηροπούλου

Είναι ταλαντούχα, όμορφη και ευαίσθητη. Θεωρείται μία από τις top influencers της Ελλάδας αλλά παράλληλα θα τη συναντήσεις σε πορείες για την ειρήνη και την ισότητα, ή σε κάποιο καταφύγιο αδέσποτων να σώζει σκυλάκια και γατάκια. Η Τόνια Σωτηροπούλου δεν θεωρεί τον εαυτό της ακτιβίστρια, αλλά μάλλον είναι αρκετά προσγειωμένη για να το παραδεχτεί.

Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Κυψέλη" όπου μίλησε κυριολεκτικά για τα πάντα. Αναφέρθηκε στον πόλεμο, στα αδέσποτα και στη δράση της καλής της φίλης Κατρίνα Τσάνταλη, στον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια αλλά και στην πολύ ενοχλητική ερώτηση για το πότε θα κάνει παιδιά.

"Αν δουν την κοιλιά σου λίγο φουσκωμένη, αμέσως ρωτάνε αν είσαι έγκυος. Δεν σκέφτονται ότι ίσως να μην μπορείς να κάνεις παιδιά ή να μη θέλεις. Μπορώ να υιοθετήσω 35 κουνέλια και να ζω με αυτά και να μην κάνω ποτέ παιδιά.

Δυστυχώς αυτές οι ερωτήσεις γίνονται συνήθως από γυναίκες. Και αυτό θεωρώ ότι είναι κατάλοιπο της πατριαρχίας", λέει χαρακτηριστικά. Επίσης, αναφέρθηκε και στην τάση της "κλειδαρότρυπας" αλλά και στην αγάπη που πήρε από τον κόσμο λίγο μετά τον γάμο της.

Τόνια Σωτηροπούλου | "Μα μόνη σου ανέβασες φωτογραφίες από τον γάμο σου κούκλα μου. Εσύ μου το σερβίρεις"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ