Follow us

David Beckham | Έδωσε τα social media του στους γιατρούς της Ουκρανίας - Εικόνες από τα νοσοκομεία στην εμπόλεμη ζώνη

Ο πρώην ποδοσφαιριστής ενώνει τις δυνάμεις του με την Unicef και δίνουν το βήμα στους ήρωες της πρώτης γραμμής.

MissBloom TEAM
David Beckham

Η ρώσικη εισβολή στην Ουκρανία φαίνεται πως ακόμη έχει μεγάλη διάρκεια, αφού οι διπλωματικές συναντήσεις πέφτουν στο κενό. Όλος ο πλανήτης παρακολουθεί έντρομος τις εξελίξεις του πολέμου στην καρδιά της Ευρώπης και προσπαθεί με κάθε τρόπο να συμβάλλει στην στήριξή του Ουκρανικού λαού, ο οποίος βιώνει απάνθρωπες και τρομαχτικές εβδομάδες. Ανάμεσα στα δημόσια πρόσωπα, που έχουν σπεύσει να βοηθήσουν, βρίσκεται και ο πρώην ποδοσφαιριστής David Beckham, ο οποίος ένωσε τις δυνάμεις του με τη Unicef.

Σοκαριστικές εικόνες από παιδιατρικό νοσοκομείο στην Ουκρανία

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media, μετέδωσε ένα μήνυμα στήριξης προς τους πληγέντες και έδωσε το βήμα σε μία από τους γιατρούς που ακόμα και εν καιρώ πολέμου κάνει το καθήκον της. Ο ίδιος σε συνεργασία με τη Unicef επέτρεψε σε μία παιδίατρο και αναισθησιολόγο που βρίσκεται στην Ουκρανία να μάς δείξει την καθημερινότητά της σε μία παιδιατρική κλινική.

Loading...

Μέσω των Instagram Stories του λογαριασμού του David Beckham βλέπουμε πως οι γιατροί και οι ασθενείς ζουν σε πραγματικά επικίνδυνες καταστάσεις, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς έχουν μεταφερθεί στο υπόγειο. Ωστόσο, μερικά από τα μωρά που βρίσκονται εκεί, παραμένουν σε άλλους ορόφους αφού χρειάζονται ειδική φροντίδα από μηχανήματα. Οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές και συγκινητικές με τη γιατρό να μας ξεναγεί στο νοσοκομείο. Η ίδια, μάλιστα, μας ενημέρωσε πως δουλεύει κάθε μέρα και όλη την ημέρα, ενώ οι αρμοδιότητες της πλέον είναι ακόμα περισσότερες και κάποιες δεν αφορούν την ιατρική.

Τέλος, στα εν λόγω stories μας παροτρύνουν να βοηθήσουμε το έργο της Unicef, που στηρίζει τα παιδιά και στην Ουκρανία μέσω δωρεών. Περισσότερα θα βρεις στο Instagram του David Beckham.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ