Follow us

Μaster Chef | 10 παίκτες που άφησαν ιστορία με τον εκρηκτικό τους χαρακτήρα

Με αφορμή το πάρτι που στήθηκε στο Twitter με την αποχώρηση του Μπόμπαινα, θυμόμαστε τους παίκτες που δεν άφησαν και τις καλύτερες εντυπώσεις.

MissBloom TEAM
Master Chef instagram

Ο Μπόμπαινας ή αλλιώς Δημήτρης Tαϊρίδης, είναι ίσως ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του φετινού MasterChef και σίγουρα ο πιο αντιπαθής. Με αφορμή το πάρτι που στήθηκε στο Twitter λόγω της πρόσφατης αποχώρησής του, κάνουμε μια αναδρομή στους λιγότερο συμπαθείς παίκτες που έχουν περάσει από το ριάλιτι μαγειρικής.

Celebrity News | H έκρηξη του Τάσου Καραγκούνη στο Survivor, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση & ο νικητής του Mystery Box στο Master Chef

Πρώτη και καλύτερη στη λίστα, δεν είναι άλλη από τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Οι τρόποι της απέναντι στους συμπαίκτες της, οι φωνές της και η έπαρσή της, την όρισαν δικαίως ως την πιο ενοχλητική παίκτρια του MasteChef, τουλάχιστον για το Twitter.

Loading...

Επόμενος στη λίστα, είναι ο Τζώρτζης Παπανικολάου. Οι ατάκες και η ειρωνεία του, έχουν μείνει αξέχαστες στους λάτρεις του παιχνιδιού. Το Twitter ξενυχτούσε σχολιάζοντας τις ατάκες του.

Και μιας και αναφέραμε τον Τζώρτζη, δε θα μπορούσαμε να μη μιλήσουμε και για την συμπαίκτριά του, Γωγώ. Η Γωγώ, έκανε έξαλλο το Twitter σε κάθε επεισόδιο, ενώ πολλοί είναι αυτοί που την χαρακτήριζαν νέα Άσπα Τσίνα.

Συνεχίζουμε με την κρητικιά Άλκηστις Αλεξάκη που συμμετείχε το 2019. Η Άλκηστις έψαχνε συνεχώς λόγους για να τσακώνεται και τους έβρισκε, ακόμη και με τους τρεις κριτές. Χαρακτηριστικό είναι πως όταν μιλούσε, τα "μπιπ" έπεφταν βροχή.

Loading...

Δεν θα μπορούσε να λείπει η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη η οποία άφησε εποχή όχι μόνο με το εκκεντρικό της λουκ αλλά και με την τάση να κάνει άνω κάτω τους συμπαίκτες της.

Ο Τιμολέων Διαμαντής δεν ήταν ακριβώς αντιπαθητικός αλλά κυρίως ενοχλητικός. Ήξερε τα πάντα και το έδειχνε ενώ διέθετε και μία άκρως τσιριχτή φωνή που άπαξ και την άκουγες, δεν ξεχνούσες. Το λες και επιτυχία αυτό. Επίσης έμεινε στην ιστορία για τη λατρεία του στις πίκλες.

Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ιωάννης Αυλωνίτης. Όχι ότι ήταν αντιπαθητικός, αλλά η υπεροψία του σε εμπόδιζε και να τον συμπαθήσεις. Οφείλουμε ωστόσο να ομολογήσουμε ότι στη Μαρία με την οποία ήταν "τσιμπημένος" φερόταν με το γάντι.

Η Μαρίνα Ντεμολλάι από το MasterChef 5 ήταν επίσης μία παίκτρια που το Twitter αγαπούσε να μισεί. Η Μαρίνα ήταν άκρως ειρωνική και με ατάκες φωτιά.

Loading...

MasterChef 5 - Μαρίνα: "Με τρέμουν οι περισσότεροι εδώ μέσα"

H Ντέμη Γεωργίου ξεκίνησε ως μία συμπαθητική παίκτρια, αλλά δυστυχώς μέσα στο παιχνίδι άρχισε να αλλάζει. Προς το χειρότερο πάντα. Κάπως έτσι, όσοι αρχικά την είχαν συμπαθήσει, στράφηκαν εναντίον της.

Ο Χαράλαμπος ή αλλιώς Χάμπος ή ακόμα καλύτερα ο "εν κουλί", έμεινε αξέχαστος για τις φωνές του στον Παντελή, για τις γκριμάτσες του αλλά και για τις λέξεις που χρησιμοποιούσε. Ο Χαράλαμπος εκνευριζόταν πολύ συχνά με τον Παντελή και ξεσπούσε βάζοντας τις φωνές στα κυπριακά. Αποκορύφωμα της όλης σχέσης, δεν είναι άλλο από την παρακάτω σκηνή :

"Εν κουλί αυτό;" Το "Κράξιμο διαρκείας" του Χαράλαμπου στον Παντελή!

Τέλος, οφείλουμε να μιλήσουμε και για την Κυρία Γιώτα. Μιλούσαν όλοι για εκείνη, πριν καν εκείνη μπει στο σπίτι. Δεν παραδεχόταν ποτέ τα λάθη της και τα έβρισκε όλα τέλεια. Σχολιαζόταν συνεχώς από τους συμπαίκτες της, οι ατάκες της όμως πρόσφεραν γέλιο σε όλο το Διαδίκτυο.

Γιώτα για Κουτσόπουλο: " Το λάδι θα του το βγάλω "| MasterChef 4

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ