Follow us

Η Ιλένια Ουίλιαμς πιο sexy από ποτέ | Η φωτογραφία που ενθουσίασε το Instagram

H Ιλένια Ουίλιαμς πρωταγωνιστεί σε φωτογράφιση μόδας και φορά μόνο το τζιν της.

MissBloom TEAM
Ιλένια Ουίλιαμς NDP Photo Agency

Μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της φαίνεται πως περνά η Ιλένια Ουίλιαμς. Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια βρίσκεται στο πλευρό της Νικολέτας Ράλλη στην εκπομπή του Open "Αυτό είναι Σαββατοκύριακο", ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της με τίτλο "Δικό Μου Θέμα", το οποίο μετρά ήδη δεκάδες χιλιάδες views στο Youtube.

Η Ιλένια Ουίλιαμς είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media και κυρίως στο Instagram, αφού μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή της, αλλά και τα looks που φορά. Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, η Ιλένια Ουίλιαμς αποκάλυψε μία νέα συνεργασία της, αυτή τη φορά με το fashion brand, Salt & Pepper Jeans, που επιλέγουν και αγαπούν οι γυναίκες κυρίως για τα τζιν παντελόνια του.

Η Ιλένια Ουίλιαμς φωτογραφήθηκε με άκρως sexy και θηλυκή διάθεση, φορώντας μόνο το "Avery light ripped” τζιν παντελόνι της Salt & Pepper και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Το εν λόγω post ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο sexy είναι.

Styling Tip

Το Salt & Pepper τζιν παντελόνι που επέλεξε η Ιλένια Ουίλιαμς είναι ψηλόμεσο, αγκαλιάζει και τονίζει τις καμπύλες του σώματος και είναι must have για την περίοδο της άνοιξης. Συνδυάζεται τέλεια τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια, ώστε να μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η ανάρτηση της στο Instagram

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ