Follow us

Ελιάνα Χρυσικοπούλου | 10 φωτογραφίες που αποδεικνύουν τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είναι στα καλύτερά της.

MissBloom TEAM
Ελιάνα Χρυσικοπούλου Instagram @elianoula

Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και συμπαθητικές τηλεοπτικές φυσιογνωμίες. Την γνωρίσαμε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και την αγαπήσαμε για το χιούμορ και τις καίριες πάντα τοποθετήσεις της. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου όλα αυτά τα χρόνια ότι αν είσαι ταλαντούχος και ικανός καταφέρνεις να καθιερωθείς ακόμα και σε έναν πολύ δύσκολο χώρο όπως είναι η τηλεόραση.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, αγαπημένη δημοσιογράφος μας δείχνει όμορφες στιγμές της καθημερινότητάς της και φυσικά αστεία και τρυφερά στιγμιότυπα με τις δύο της κόρες, Ισαβέλλα και Βικτώρια.

Επιπλέον, η Ελιάνα δεν έκρυψε ποτέ την προσπάθειά της να χάσει κιλά, αποτελώντας έμπνευση και για πολλές άλλες γυναίκες. Τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά τις εγκυμοσύνες, το σώμα της έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί μιας και ακολουθεί πρόγραμμα διατροφής ενώ παράλληλα φροντίζει να γυμνάζεται.

Τα αποτελέσματα στην εμφάνισή της είναι ολοφάνερα γεγονός που απολαμβάνει πολύ και η ίδια. Οι φωτογραφίες της γίνονται όλο και πιο σέξι όπως επίσης και τα ρούχα που επιλέγει. Με λίγα λόγια είναι στα καλύτερά της.

Εμείς συγκεντρώσαμε 10 αγαπημένες φωτογραφίες της Ελιάνας, που αποδεικνύουν πόσο έχει μεταμορφωθεί το σώμα της.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ