Follow us

O Αλέν Ντελόν αποφάσισε να πεθάνει με ευθανασία στην Ελβετία

Ο θρυλικός ηθοποιός επιλέγει να φύγει από την ζωή με τους δικούς του όρους, τους οποίους έχει ήδη κατονομάσει στην διαθήκη του.

MissBloom TEAM
Alain Delon Splash News / Ideal Image

Την τελευταία επιθυμία του Αλέν Ντελόν αποκάλυψε σε μια συγκλονιστική συνέντευξη ο μεγαλύτερος γιος του Άντονι. Ο 57χρονος ηθοποιός μιλώντας στο γαλλικό ραδιόφωνο RTL, δήλωσε ότι ο πατέρας του έχει επιλέξει να φύγει από την ζωή με τους δικούς του όρους, για αυτό και αποφάσισε να πεθάνει με την μέθοδο της ευθανασίας. Όπως εξήγησε μεταξύ άλλων, ο θρυλικός αστέρας του κινηματογράφου ζήτησε από τον γιό του να τον βοηθήσει με την διαδικασία, αλλά και να παραμείνει στο πλευρό του τις τελευταίες στιγμές της ζωής του.

Η απόφαση αυτή φαίνεται ότι προέρχεται από την επιθυμία της πρώην συζύγου του, Νάταλι Ντελόν, να πεθάνει με τον ίδιο τρόπο, η οποία όμως κατέληξε πριν ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες ενέργειες, λόγω καρκίνου στο πάγκρεας. "Η μητέρα μου, που ήταν ελεύθερο πνεύμα, ήθελε να πεθάνει με τον ίδιο τρόπο που έζησε τη ζωή της" ανέφερε αρχικά ο Άντονι, προσθέτοντας στην συνέχεια ότι λόγω του νομοθετικού πλαισίου της Γαλλίας δεν επιτράπηκε η ευθανασία. "Ευτυχώς, δεν καταφύγαμε σε αυτή τη διαδικασία. Λέω ευτυχώς, γιατί όλα ήταν έτοιμα. Είναι αλήθεια ότι θα μας ήταν δύσκολο να της κρατήσουμε το χέρι και να δούμε να φεύγει έτσι. Δεν λέω ότι η τελευταία νύχτα ήταν εύκολη, αλλά έφυγε ήσυχα. Ο πατέρας μου συγκινήθηκε πολύ από αυτό".

Διαβάστε περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ