Follow us

Είναι επίσημο! Το "And Just Like That" επιστρέφει με δεύτερη σεζόν

Και κάπως έτσι, οι φανατικοί του reboot ξεκίνησαν το πάρτι!

MissBloom TEAM
And Just Like That Splash News / Ideal Image

Το φινάλε της πρώτης σεζόν του "And Just Like That" άφησε πολλά ανοιχτά ζητήματα στο τραπέζι με το νέο podcast της Carrie Bradshaw, το επονομαζόμενο "Sex and the City", καθώς και ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον για εκείνη.

Ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο ανοίγει επίσημα με την ανανέωσης της σειράς sequel του εμβληματικού "Sex and The City" για δεύτερη σεζόν.

Ο σκηνοθέτης της, Μάικλ Πάτρικ Κινγκ δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που λέω περισσότερες ιστορίες για αυτούς τους ζωντανούς, τολμηρούς χαρακτήρες - που παίζονται από αυτούς τους ισχυρούς, καταπληκτικούς ηθοποιούς. Το γεγονός είναι ότι είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Και κάπως έτσι… η σεξουαλική μας ζωή επέστρεψε".

Η Sarah Aubrey, επικεφαλής του πρωτότυπου περιεχομένου του HBO Max, δήλωσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι από την πολιτιστική συζήτηση που δημιουργήθηκε από αυτούς τους χαρακτήρες και τις ιστορίες τους, σε έναν κόσμο που ήδη γνωρίζουμε και αγαπάμε τόσο πολύ. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά που έχουν κάνει ο Michael Patrick King και οι υπέροχοι συγγραφείς, παραγωγοί, καστ και συνεργείο μας για να μεταφέρουν αυτές τις ιστορίες στην οθόνη. Ανυπομονούμε να δουν οι θαυμαστές τι μας επιφυλάσσει η 2η σεζόν!".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ