Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει yoga με την κόρη της - Η φωτογραφία που έγινε viral σε χρόνο μηδέν

Η μικρή Φιλίππα βαδίζει από νωρίς στα χνάρια της μητέρας της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, που καλωσόρισαν στη ζωή τους τις δίδυμες κόρες τους πριν από 9 μήνες. Όπως είναι φυσικό, η νεαρή μανούλα έχει αλλάξει τελείως τις προτεραιότητές της και περνάει όλο τον χρόνο της με τις μικρές της, φροντίζοντας να μην τις αφήνει στιγμή μόνες τους.

Χριστίνα Μπόμπα | Απαθανατίζει τον Σάκη να παίζει με τις δίδυμες κόρες τους

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει παραμελήσει τις δικές της υποχρεώσεις ή τον εαυτό της. Ως εκ τούτου, τις έχει εντάξει πλήρως στην καθημερινότητά της και αυτό το απέδειξε πριν λίγη ώρα με μια φωτογραφία που έγινε viral. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα έκανε γιόγκα στο σαλόνι του σπιτιού της και όπως διαπιστώνουμε από τη φωτογραφία, στο πλάι της βρίσκεται η μια από τις κορούλες της, Φιλίππα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το μωράκι μιμείται τις κινήσεις της μαμάς της και έχει σηκώσει ψηλά τα μικρά του ποδαράκια, σε μια προσπάθεια να κάνει κι αυτό.... γιόγκα.

Επόμενο ήταν η νεαρή μανούλα να αστειευτεί σχετικά και να γράψει στη λεζάντα: "Σήμερα κάναμε το πρώτο μας μάθημα yoga… She’s a natura!”, με τη φωτογραφία που τις απαθανάτισε στη συγκεκριμένη στάση yoga να έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 20.000 likes σε λιγότερο από μισή ώρα, "ρίχνοντας" το Ίντερνετ.